Efficiënt en eenvoudig te installeren, zonder te lassen
Ontworpen volgens EN normering

Code Expertise

EN normering

Onze medewerkers zullen u helpen met het ontwerp zodat deze aan EN 14122 voldoet

save-time-money-euro

Efficiënt

Vanwege de modulaire aard is het systeem eenvoudig naar wens aan te passen.

Durable

Kwaliteit

Wij gebruiken producten van hoge kwaliteit om uw veiligheid te garanderen.

Easy to Assemble

Eenvoudige installatie

Voor de installatie van het systeem heeft u geen speciale gereedschappen nodig.

Voordelen van onze
EN genormeerde veiligheidsrailing

duurzame componenten

Duurzame Componenten

Al onze componenten zijn van hoge kwaliteit en ontworpen voor een lange levensduur en solide constructie.

Kwalitatief gegalvaniseerd

Een verroeste railing is een onveilige railing, Wij garanderen dat onze railing decennia lang mee gaat voor de veiligheid van uw medewerkers. Om dit te realiseren worden onze fittingen volbad (thermisch) verzinkt om er zeker van te zijn dat de fittingen volledig voorzien zijn van een zinklaag. Vanzelfsprekend maken we ook gebruik van gegalvaniseerde buis.

Uitgebreide kwaliteitscontrole

Zowel onze componenten als voorgemonteerde sets zijn uitvoerig getest om de standaarden te overtreffen. Daarnaast maken wij gebruik van de originele Kee Klamps. Deze worden worden intensief getest en op meerdere punten tijdens het productieproces op kwaliteit gecontroleerd. Hiermee wordt de veiligheid van onze systemen gegarandeerd.

Permanent

Veiligheid zit in de details. Wij hebben uitgebreid nagedacht over de materialen, afwerking, productie, kwaliteitscontrole en normering om u er van te verzekeren dat onze railing een permanente oplossing biedt voor uw veiligheid. U kunt er van uit gaan dat onze railing langer mee gaat dan de reguliere gelaste veiligheidsrailing.

Ontworpen volgens uw specificaties

We kijken samen met u naar de juiste materialen en beste opstelling. Daarbij zullen we advies geven over de beste toepassing voor uw veiligheid.

Zo uniek als uw locatie

Vanwege het modulaire ontwerp is onze railing eenvoudig naar uw wensen aan te passen en te installeren. In de meeste gevallen is maatwerk vaak duur, terwijl de goedkopere standaard producten te beperkt zijn. Wij gaan altijd uit van maatwerk, zonder extra kosten voor het op maat maken. Of het nu gaat om een specifieke layout, obstakels, aangepaste hoogte of vereiste sterkte, wij ontwerpen de railing naar uw unieke situatie.

Diverse afwerkingen

Standaard wordt de railing geleverd in gegalvaniseerd staal of aluminium, maar het kan ook gepoedercoat worden in iedere gewenste RAL kleur.

Additionele opties

Meestal is veiligheidsrailing maar een deel van de gehele oplossing. Simplified Safety levert ook diverse andere veiligheidsartikelen zoals bijvoorbeeld: schoprandbeveiliging, zelfsluitende poortjes en kantelhekken. Neem contact met ons op voor meer informatie, wij zullen samen met u kijken naar de beste oplossing.

ontworpen volgens uw specificaties
eenvoudig aan passen en repareren

Eenvoudig installeren, aanpassen en repareren

Vanwege het gebruik van klemfittingen zijn aanpassingen of reparaties eenvoudig te realiseren, ook na de installatie.

Installeren

Voor de installatie van onze railing heeft u geen speciale gereedschappen nodig. De Kee Klamp fittingen worden vastgezet met een inbusbout, een momentsleutel om ze op de juiste kracht vast te zetten is alles wat u nodig heeft. De buis kan op maat geleverd worden, of in volledige lengtes van 6 meter om ter plekke op maat te maken. Met verschillende opties om de railing aan de ondergrond te bevestigen, hoef er in vele gevallen niet in beton geboord te worden. Ook vrijstaande staanders met contragewichten of ballastblokken behoren tot de mogelijkheden, hiermee tast u de ondergrond (of dakbedekking) niet aan.

Aanpassingen

Werkomgevingen dienen vaak aangepast te worden naarmate het bedrijf groeit. Vanwege het modulaire ontwerp van onze systemen, zijn deze eenvoudig aan te passen of uit te breiden op een later moment. De onderdelen zijn daarnaast ook te hergebruiken.

Reparaties

Het is onvermijdelijk dat de railing op den duur beschadigd raakt. Of het nu door een heftruck in het magazijn gebeurt, of door een vrachtwagen in uw dok, een ongeluk zit in een klein hoekje. Bij een gelast railing moet vaak een sectie of de gehele railing opnieuw geplaatst worden. Bij het gebruik van Kee Klamps hoeft u alleen de beschadigde stukken buis en koppelingen te vervangen. Koppelingen die niet beschadigd zijn, kunt u gewoon opnieuw gebruiken. Hierdoor zijn reparaties eenvoudig en snel uit te voeren.

Garandeer uw veiligheid

Zorg ervoor dat de juiste gebieden beschermd zijn met de juiste producten, zodat u zich geen zorgen hoef te maken om de veiligheid.

Zorg ervoor dat de juiste gebieden beschermd zijn

Het kan soms ingewikkeld zijn om exact te bepalen waar railing nodig is. Onze medewerkers helpen u om te bepalen welke maatregelen er genomen moeten worden om te voldoen aan de regelgeving. Daarnaast zullen wij het ontwerp goed bekijken of er geen onnodige risico's voor uw werknemers zijn. Daarmee bent verzekerd van een veilige werkomgeving.

Beveilig op de juiste manier

Bepalen waar de railing wordt geplaatst is nog maar het begin. Het ontwerp van de railing is ook zeer belangrijk. Keuze van het materiaal, schoprandbeveiliging, veiligheidspoortjes en markeringen zijn ook van groot belang. We helpen u met het bepalen welke opties voor u het meest geschikt zijn.

Voldoen aan regelgeving

Uiteindelijk willen we allemaal een werkomgeving zonder risico's. Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van omgevings- en valbeveiliging helpen wij u graag. We are here to Simplify your Safety!

Garandeer uw veiligheid

Kee Klamp fittingen vs prefab constructies


Wij leveren veiligheidsrailing voor afscherming van gebieden, looppaden en dakrand valbeveiliging. Onze railing voor bodemmontage wordt gemaakt van gegalvaniseerde stalen Kee Klamp fittingen en buis, waardoor het systeem modulair is, eenvoudig te installeren, repareren en te verwijderen.

De delen hoeven niet gelast te worden, waardoor het eenvoudig te installeren is door iedere aannemer of uw onderhoudspersoneel. De railing is geschikt voor binnen en buiten, zelfs in de meest barre weersomstandigheden. Vanwege de uitgebreide range van fittingen is het systeem aan te passen aan iedere situatie.


Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.