Bescherm uw medewerkers en bedrijf
met KeeMark Ketting Markering

Designated Area

Goed zichtbaar

Kee Mark maakt gebruik van een twee-kleurige ketting (rood en wit) zodat ze duidelijk zichtbaar zijn. De dubbele staanders maken het gebruik van 2 kettingen mogelijk voor een nog betere zichtbaarheid.

clock-2

Snelle installatie

Ons systeem is modulair, waardoor het eenvoudig aan te passen en te installeren is in iedere situatie. Er zijn geen speciale gereedschappen benodigd voor de installatie.

Insured

Geschikt voor buiten

Door het gebruik van ballastblokken van 25kg, is er minder kans dat de staanders omwaaien. Kee Mark is geschikt voor alle weersomstandigheden.

Dimensions

Vrijstaande paaltjes

Kee Mark hoef niet aan de ondergrond verankerd te worden door het gebruik van 25 kg ballastblokken. Hierdoor is het systeem eenvoudig te verplaatsten.

Voordelen van KeeMark
Ketting Markering

Creëert een permanente of tijdelijk barrière die voor het afbakenen van gevaarlijke situaties Eenmaal geplaatst, vormt het een fysieke en visuele afbakening. Een simpele oplossing die weinig onderhoud vergt, maar toch zorgt voor een veilige werkomgeving.

Magazijn Veiligheid

Alle componenten zijn duurzaam ontworpen, met een levensduur van meer dan 20 jaar. Door uitgebreid onderzoek en testen voldoet het systeem aan de juiste regelgeving.

Eenvoudig aan te gebruiken met andere componenten en aan te sluiten op bestaande systemen. Additionele componenten kunnen gebruikt worden voor een eigen design, bijvoorbeeld een dubbele ketting zodat het systeem extra opvalt.

KeeMark Componenten

Wanneer wordt KeeMark gebruikt

In veel gevallen is er een markering vereist rondom een specifiek gebied of installatie op een dak, tevens als afbakening van een dakrand. Hier kan KeeMark gebruikt worden. Bij de afbakening van een dakrand dient het tenminste 2 meter van de dakrand geplaatst te worden.

Daarnaast kan KeeMark ook gebruikt worden als afbakening in bijvoorbeeld een fabriek, of een looppad bij een tentoonstelling.

Kettingmarkering of veiligheidshekwerk

Wanneer er een beperkt budget is, kunt u er voor kiezen om KeeMark in combinatie met KeeGuard te gebruiken. KeeGuard zorgt voor een solide valbeveiliging bij situaties waar u binnen 2 meter van de dakrand moet werken. De gebieden waar u op het dak niet hoeft te zijn voor onderhoud, kunt u daarna afbakenen met KeeMark. De 2 systemen zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen.

Ons team is er
om u te helpen

Our Team is Here to Help You!

Spreek een valbeveiligingsspecialist over hoe KeeGuard u kan helpen om uw werknemers veilig te houden.

Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.