Kantelhek voor het veilig verplaatsten
van pallets naar een andere etage

Code Expertise

Conform veiligheidsnormen

De palletpoort voor tussenvloeren is ontworpen om medewerkers veilig te kunnen laten werken en voldoet aan de Nederlandse regelgeving en normen.

Expansion packs and kits

Past in elke werkomgeving

Het kantelhek voor pallets past in de meeste bestaande situaties en kan ter plekke worden aangepast om ook in uw werksituatie te passen.

Summary

Complete bescherming

De kantelhekken zijn zodanig ontworpen dat deze volledig rondom een pallet afsluiten en de medewerkers op de mezzanine volledige bescherming bieden.

Durable

Lange levensduur

Onze mezzanine poorten worden gemaakt van duurzaam gegalvaniseerd staal of aluminium en zijn uitvoerig getest om een lange levensduur te garanderen.

Soorten Pallet Gates

Een veilige werkomgeving kan hand in hand gaan met productiviteit. Onze Pallet Gates zijn duurzaam en beschermen uw personeel tegen valgevaar zoals een regulier hekwerk dat zou doen.
Veiligheid met PalletGates


Veiligheid met PalletGates

  • Geleverd in gegalvaniseerd staal of aluminium.
  • Verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, voor elke situatie een passende pallet gate.
  • Veilig pallets verplaatsen van en naar tussenvloeren.
  • Optionele schoprand aan alle kanten.
  • Naadloos te monteren in bestaand hekwerk.

Waarom een Pallet Gate?

Het plaatsen van een Pallet Gate is een goede optie om goederen op een veilige manier met de heftruck op een tussenvloer te kunnen plaatsen. Door gebruik te maken van een Pallet Gate worden open doorgangen aan de rand van een tussenvloer voorkomen en kunnen medewerkers ook daar veilig werken. Een palletpoort biedt dezelfde veiligheid als een regulier hekwerk. De palletpoorten zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen.

Een veiligheidspoort beschermt medewerkers niet alleen bij het werken op hoogte, ook biedt een Pallet Gate met een schoprand bescherming bij goederen die over de rand dreigen te vallen.

Bordes Veiligheidsbarrière
pallet gate

Voordelen van Kee Safety PalletGate

De Kee Safety Pallet Gate voor mezzanine vloeren is een veilige manier om pallets van en naar de verdieping te verplaatsen. Pallet Gates voorkomen potentiële risico’s en zijn zodanig ontworpen dat ze naadloos in een nieuwe of bestaande railing zijn te monteren, zodat er een volledige bescherming tegen vallen voor uw personeel is.

Om te verzekeren dat de palletpoorten betrouwbaar zijn en voldoen aan de internationale standaarden, zijn ze onderworpen aan de strengste kwaliteitstesten. Al deze testrapporten zijn beschikbaar op aanvraag.

Bekijk een PalletGate in bedrijf

Hulp nodig bij de keuze van
een Pallet Gate?

De mezzanine-poorten zijn ontworpen om veilig en productief te kunnen werken. Iedere werkomgeving is anders en voor sommige omstandigheden moet een Pallet Gate voldoen aan specifieke eisen. De Pallet Gate is beschikbaar in 4 standaard uitvoeringen, afwijkende maten kunnen op aanvraag geleverd worden. Tevens kunnen wij de Pallet Gate gepoedercoat leveren.
Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.