Kantelhek voor het veilig verplaatsten
van pallets naar een andere etage

Code Expertise

Conform veiligheidsnormen

De palletpoort voor tussenvloeren is ontworpen om medewerkers veilig te kunnen laten werken en voldoet aan de Nederlandse regelgeving en normen.

Expansion packs and kits

Past in elke werkomgeving

Het kantelhek voor pallets past in de meeste bestaande situaties en kan ter plekke worden aangepast om ook in uw werksituatie te passen.

Summary

Complete bescherming

De kantelhekken zijn zodanig ontworpen dat deze volledig rondom een pallet afsluiten en de medewerkers op de mezzanine volledige bescherming bieden.

Durable

Lange levensduur

Onze mezzanine poorten worden gemaakt van duurzaam gegalvaniseerd staal of aluminium en zijn uitvoerig getest om een lange levensduur te garanderen.

Soorten Pallet Gates

Een veilige werkomgeving kan hand in hand gaan met productiviteit. Onze Pallet Gates zijn duurzaam en beschermen uw personeel tegen valgevaar zoals een regulier hekwerk dat zou doen.
Veiligheid met PalletGates


Veiligheid met PalletGates

  • Geleverd in gegalvaniseerd staal of aluminium.
  • Verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, voor elke situatie een passende pallet gate.
  • Veilig pallets verplaatsen van en naar tussenvloeren.
  • Optionele schoprand aan alle kanten.
  • Naadloos te monteren in bestaand hekwerk.

Waarom een Pallet Gate?

Het plaatsen van een Pallet Gate is een goede optie om goederen op een veilige manier met de heftruck op een tussenvloer te kunnen plaatsen. Door gebruik te maken van een Pallet Gate worden open doorgangen aan de rand van een tussenvloer voorkomen en kunnen medewerkers ook daar veilig werken. Een palletpoort biedt dezelfde veiligheid als een regulier hekwerk. De palletpoorten zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen.

Een veiligheidspoort beschermt medewerkers niet alleen bij het werken op hoogte, ook biedt een Pallet Gate met een schoprand bescherming bij goederen die over de rand dreigen te vallen.

Bordes Veiligheidsbarrière
pallet gate

Voordelen van Kee Safety PalletGate

De Kee Safety Pallet Gate voor mezzanine vloeren is een veilige manier om pallets van en naar de verdieping te verplaatsen. Pallet Gates voorkomen potentiële risico’s en zijn zodanig ontworpen dat ze naadloos in een nieuwe of bestaande railing zijn te monteren, zodat er een volledige bescherming tegen vallen voor uw personeel is.

Om te verzekeren dat de palletpoorten betrouwbaar zijn en voldoen aan de internationale standaarden, zijn ze onderworpen aan de strengste kwaliteitstesten. Al deze testrapporten zijn beschikbaar op aanvraag.

Bekijk een PalletGate in bedrijf

Veel Gestelde Vragen

Mag er in plaats van een kantelhek ook een poort gebruikt worden die dicht klapt?

Nee, op het moment dat men namelijk een pallet van de verdiepingsvloer wil halen, dan zal men deze poort open moeten maken om de pallet neer te zetten. Hierbij wordt er een gevaarlijke situatie gecreëerd.

Kan ik in plaats van een kantelhek ook een ketting gebruiken om het gat in de leuning af te sluiten?

Nee, een ketting geldt als markering en voldoet niet aan de eisen van valbeveiliging volgens norm EN 14122.

Hoe lang duurt het om een kantelhek te installeren?

Wij leveren de kantelhekken in voor gemonteerde delen met instructies hoe deze verder te monteren. Afhankelijk van het model en de situatie heeft u met 2 personen tussen de 2 en 5 uur nodig om het kentelhek te installeren. Eventueel kan de installatie tegen meerprijs door ons verzorgd worden.

Kunnen de kantelhekken in afwijkende maten geleverd worden?

In principe is de breedte van ieder type in te korten zonder dat hiermee de typegoedkeuring in gevaar komt. Afwijkende maten kunnen wij in beperkte mate op aanvraag leveren.

Is er een jaarlijkse keuring vereist voor de kantelhekken?

Nee, een visuele inspectie door een bekwaam persoon is al voldoende. Hierbij wordt er gekeken naar beschadigingen en worden de koppelingen nagelopen of deze nog goed vast zitten. Een speciaal servicecontract is hiervoor dus niet nodig.

Wij hebben een houten entresolvloer, kan de palletgate daar op verkankerd worden?

Nee, wanneer de voetplaten op hout gemonteerd worden dan zullen deze door het constant bewegen los raken. De voetplaten dienen stevig gemonteerd te worden en verankerd in een betonnen vloer of aan een stalen constructie die onder de houten vloer loopt.

Als het kantelhek beschadigd raakt, moet deze dan vervangen worden?

Ja, bij het beschadigen van het kantelhek komt de structurele integriteit in gevaar en zal deze vervangen moeten worden. Een groot voordeel van onze PalletGates is dat deze niet gelast zijn, maar met buis en klemkoppelingen worden opgebouwd. In geval van schade hoeft men dan ook alleen de beschadigde delen te vervangen.

Kan de palletgate op ons bestaande hekwerk aangesloten worden?

De palletgates zijn vervaardigd van ronde buis en Kee Klamps. Wij kunnen diverse aanvullende koppelstukken leveren zodat de PalletGate naadloos aansluit op uw bestaande veiligheidsleuning. Uiteraard kunnen wij ook de volledige veiligheidsleuning leveren of een klein gedeelte om eventuele open stukken op te vullen.

Hulp nodig bij de keuze van
een Pallet Gate?

De mezzanine-poorten zijn ontworpen om veilig en productief te kunnen werken. Iedere werkomgeving is anders en voor sommige omstandigheden moet een Pallet Gate voldoen aan specifieke eisen. De Pallet Gate is beschikbaar in 4 standaard uitvoeringen, afwijkende maten kunnen op aanvraag geleverd worden. Tevens kunnen wij de Pallet Gate gepoedercoat leveren.
Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.