Contact

Valbeveiliging - Simplified Safety

Valbeveiliging
Dakrandbeveiliging
en veiligheidoplossingen

088-0040500
Kantelhek - Pallet Gates
Kantelhek in magazijnen - Pallet Gate

Ons Kee Gate Pallet Gate assortiment omvat verschillende kantelhekken voor in magazijnen. Bij het veilig werken in een magazijn is een kantelhek een perfecte oplossing voor het veilig verplaatsten van pallets. In uw magazijninrichting heeft u een entresol of tussenverdieping, deze tussenverdieping wordt regelmatig gebruikt om pallets te stallen.

Veilig Pallet Kantelhek

Een veilig kantelhek voor bij u in het magazijn zorgt voor veiligheid in uw magazijn zowel op de begane grond als op uw tussenverdieping / entresol. Onze kantelhekken zorgen voor collectieve valbeveiliging bij het werken met pallets en zijn volledig aanpasbaar in breedte tot wel 1.8 meter. Wij bieden vier standaard varianten van onze kantelhekken in ons Kee Gate Pallet Gate assortiment, maatwerk is ten allen tijden mogelijk!

 

Kantelhek - Pallet Gate Type A – Standaard Model

Het kantelhek Pallet Gate Type A is perfect uitgebalanceerd voor een juiste opening en juiste afsluiting van de pallet. Een schoprand is gemonteerd aan de rand van dit kantelhek om uw medewerkers te beschermen die onder de tussenverdieping staan. Werknemers die onder staan hoeven niet bang te zijn dat er goederen, gereedschappen of andere materialen naar beneden zullen vallen.

Dit kantelhek biedt plaats voor een pallet van maximaal 1.4m x 1.48m met een maximum hoogte van 1.6m.

Vraag vrijblijvend een offerte

Kantelhek - Standaard Pallet Gate


Kantelhek - Pallet Gate Type B – Middelhoog Model

Dit kantelhek van Pallet Gate Type B is perfect te gebruiken in uw magazijninrichting wanneer de ruimte beperkt is. U kunt hier veilig middelhoge pallets in plaatsen. Het ontwerp van het kantelhek laat zien dat er weinig magazijnruimte nodig is om het laden en lossen van pallets mogelijk te maken. Een schoprand is gemonteerd aan de rand van dit kantelhek om uw medewerkers te beschermen die onder de tussenverdieping staan. Werknemers die onder staan hoeven niet bang te zijn dat er goederen, gereedschappen of andere materialen naar beneden zullen vallen.

Dit kantelhek biedt ruimte voor een pallet van maximaal 1.4m x 1.48m met een maximum hoogte van 1.8 meter.

Vraag vrijblijvend een offerte

Kantelhek Middelhoog Pallet Gate


Pallet Gate Type C – Hoog Model

Dit kantelhek van Pallet Gate Type C is perfect te gebruiken in uw magazijninrichting wanneer de ruimte beperkt is. U kunt hier veilig hoge pallets in plaatsen. Het ontwerp van het kantelhek laat zien dat er weinig magazijnruimte nodig is om het laden en lossen van pallets mogelijk te maken. Een schoprand is gemonteerd aan de rand van dit kantelhek om uw medewerkers te beschermen die onder de tussenverdieping staan. Werknemers die onder staan hoeven niet bang te zijn dat er goederen, gereedschappen of andere materialen naar beneden zullen vallen.

Dit kantelhek biedt ruimte voor een pallet van maximaal 1.4m x 1.48m met een maximum hoogte van 2.2 meter.

Vraag vrijblijvend een offerte

Tall Pallet Gate


Pallet Gate Type D – Extra Breed Model

Dit kantelhek van Pallet Gate Type D is de breedte variant van onze Kee Gate Pallet Gate kantelhekken. Voor uw entresol of tussenverdiepingen kunnen wij een kantelhek realiseren met maximale mogelijkheden in de breedte, daarnaast bieden wij 2 meter hoogte zowel voor hoge pallets als voor hoofdruimte voor uw werknemers. Het kantelhek van Pallet Gate type D is gemaakt van aluminium and is perfect uitgebalanceerd voor een juiste opening en juiste afsluiting van de pallet. Een schoprand is gemonteerd aan de rand van dit kantelhek om uw medewerkers te beschermen die onder de entresol / tussenverdieping staan. Werknemers die onder staan hoeven niet bang te zijn dat er goederen, gereedschappen of andere materialen naar beneden zullen vallen.

Dit kantelhek biedt ruimte voor een pallet van maximaal 1.4m x 1.9m met een maximum hoogte van 1.6 meter.

Vraag vrijblijvend een offerte

Tall Pallet Gate


Neem contact op met onze adviseurs!

Geeft u ons uw projectinformatie en wij helpen u!.

Offerteaanvraag

Belt u ons op 088 0040500

Technische Info

 • Voldoet aan de normen NEN-EN 14122-3 en voldoet aan regelementen Arbobesluit artikel 3.16 over werken op hoogte en omtrent veilig werken bij bordessen.
 • Verkrijgbaar in gegalvaniseerd staal en aluminium, afhankelijk van wensen en eisen van klanten.
 • Wordt gebouwd met Kee Klamp en Kee Lite buiskoppelingen, TÜV certificering zorgt voor kwaliteitskeuring.
 • Geen enkel gelast onderdeel, beschadigde onderdelen kunnen eenvoudig en snel worden gerepareerd.
 • Duurzaamheid getest door 50.000 keer het kantelhek te openen en te sluiten.
 • Zoutspray getest wat betekent dat kantelhek corrosiebestendig is voor 672 uren. Kantelhek is toepasbaar in corrosiegevoelige omgevingen.
 • Minimaal aantal bewegende onderdelen zorgen voor weinig onderhoud./li>
 • Worden deels vooraf al gemonteerd, dit zorgt voor eenvoudige en snelle montagetijd.

Voordelen

 • Veiligheid voor uw medewerkers in magazijnen bij het laden en lossen van pallets.
 • Zorg voor veilige doorstroom van pallets naar entresols en tussenverdiepingen.
 • Voorkomen van valgevaar op hogere delen in magazijnen.
 • In welke stand het kantelhek ook staat, valgevaar wordt altijd uitgesloten.
 • Door modulaire bouw eenvoudig aan te passen naar uw wensen.

Videos