Contact

Valbeveiliging - Simplified Safety

Valbeveiliging
Dakrandbeveiliging
en veiligheidoplossingen

088-0040500

Vrij opgelegde valbeveiliging – KeeGuard Hekwerk

KeeGuard – Kom meer te weten over het meest innovatieve product op de markt

Valbescherming bij het werken op platte daken is zeker geen luxe, het is een absolute must. KeeGuard is ontwikkeld voor het zorgen van een veilige werkplek bij werkzaamheden op hoogte. Medewerkers op het dak zijn er hierdoor zeker van dat de veiligheid niet in het gedrang zal komen. Hekwerken bieden de absolute collectieve valbeveiliging voor uw medewerkers op het dak. Het gemak zorgt ervoor dat iedereen die op het dak werkt direct beschermd is tegen vallen.

Wanneer u eenmaal het KeeGuard hekwerk hebt meegemaakt, weet u zeker dat het systeem uw medewerkers tegen een val beschermt.

Platte daken worden steeds vaker als extra nuttig oppervlak gezien en gebruikt. Werken op het platte dak is eerder regel dan uitzondering. Of dit nu regelmatig werk is of incidenteel werk op hoogte valbeveiliging is niet alleen noodzakelijk, maar wettelijk voorgeschreven.

KeeGuard hekwerk is verkrijgbaar in letterlijk alle soorten en maten. Hiermee is KeeGuard het perfecte systeem voor dakrandbeveiliging bij werkzaamheden op platte daken. Collectieve valbeveiliging kan ook eenvoudig voor korte secties, denkt u aan een hekwerklengte van zes meter, acht meter of twaalf meter? Zelfs een hekwerk met een lengte van 7,4 meter is geen enkel probleem. Natuurlijk kunnen wij u voorzien van KeeGuard valbeveiliging over uw gehele dakvlak, een L-vorm, U-vorm of een gesloten sectie hekwerk, alles is mogelijk. Het hekwerk rust op het dakvlak, waardoor er geen enkele bevestiging in- of aan de dakbedekking nodig is. Het vrij opgelegde hekwerk zorgt ervoor dat er geen schade ontstaat aan het dak of de dakbedekking.

Heeft u vragen over onze producten? Of over de wet- en regelgeving? Wenst u een vrijblijvende dakinspectie?

Hekwerk platte daken - Collectieve valbeveiliging
Staanders hekwerk KeeGuard
Montage hekwerk KeeGuard
Hekwerk op dakvlak met helling

Productkenmerken

 • Vrij opgelegd en modulair hekwerk - de losse componenten kunnen eenvoudig worden vastgezet met een inbussleutel, ratel of momentsleutel
 • Bestaat uit Kee Klamp buiskoppelingen en gegalvaniseerde stalen buizen
 • Corrosiebestendige oppervlakken
 • De staanders kunnen onder een hoek van 90° tot 79° worden gemonteerd
 • Diverse uitvoeringen conform NEN-EN 13374 of NEN-EN ISO 14122 beide voldoen perfect aan het Arbobesluit 3.16 Veilig werken op hoogte

Contragewichten

 • Standaardkleur antraciet, maar ook verkrijgbaar in de signaalkleur rood om eventuele struikelranden te markeren
 • Gewichten zijn aan de zijkanten afgevlakt
 • Afmeting 460 x 500 x 85 mm

Zoekt u een speciale oplossing?

Geeft u ons enkele details over uw project en vul deze in het contactformulier in!

Aanvraag

of bel ons op: 088 0040500

Op welke manier kan KeeGuard gebruikt worden?

Dakrandbeveiliging

KeeGuard Collectieve Valbeveiliging

Collectieve dakrandbeveiliging is de veiligste manier om je dak te beschermen. KeeGuard hekwerk neemt ieder valgevaar weg omdat het gehele dak voorzien is van dakrandbeveiliging. Hierdoor kunnen uw medewerkers veilig en gecontreerd werken op hoogte.

Dakinstallaties

KeeGuard Dakinstallaties

Verwarmingsbuizen, airco-installaties, ventilatieschachten, sensoren er zijn tal van installaties op het dak die zich regelmatig in de gevarenzone van het dak bevinden. Zorg voor een veilige daktoegang en zorg voor permanente valbeveiliging om uw medewerkers en ingehuurde mensen veilig kunnen werken.

Looppadafbakening

KeeGuard Looppadafbakening

De gevaren op een dak kunnen enorm uiteenlopend zijn. Een eenvoudige manier om werknemers te beschermen is door het creëren van een veilige loopzone van punt "A" naar punt "B".

Veilig laddertoegang

KeeGuard voor Laddertoegang

De meeste ongevallen gebeuren bij overgangsplaatsen.Bescherm werknemers met veilig daktoegang en veilig toegang tot hogere dakvlakken. KeeGuard integreert eenvoudig met onze zelfsluitende veiligheidspoort.

Lichtstraten

KeeGuard voor Lichstraten te beschermen

Eenvoudige dakramen of lichtkoepels kunnen worden beschermd met Kee Dome valbeveiliging, dat het valgevaar bij lichtkoepels wegneemt. Enorme lichtstraten kunnen lastiger te beveiligen zijn. KeeGuard collectieve valbeveiliging kan lichstraten beschermen volgens de Europese normen en landelijke eisen.

Dakdelenbescherming

KeeGuard Collectief Hekwerk

Niet altijd hoeft de KeeGuard Dakrandbeveiliging op de dakrand te worden geplaatst. Toch wordt een dak vaker gezien als een extra verdieping op het pand. Met de nieuwe wet over roken op de werkvloer creëren veel bedrijven luchtplaatsen op het dak waar werknemers kunnen roken. KeeGuard zorgt dat deze werknemers dan veilig op dit dak kunnen verblijven.

Zonnepanelen

KeeGuard Valbeveiliging voor Zonnepanelen

Zonnepanelen, het wordt steeds populairder voor bedrijven om zelf stroom op te wekken. Met de toenemende groei van zonnepanelen op een dak dienen ook de veiligheidsvoorzieningen aangetroffen te worden. Zorg voor duidelijke valbeveiliging voor de werknemers die onderhoud plegen aan deze zonnepanelen.

Overbruggen dakniveaus

KeeGuard Valbeveiliging meerdere daken

KeeGuards aanpasbaarheid zorgt ervoor dat deze collectieve valbeveiliging eenvoudig gekoppeld kan worden aan systemen op een lager of hoger gelegen dak. Hierdoor kan KeeGuard eenvoudig obstakels ontwijken en op maat gemaakt worden voor uw dak.

Brochure KeeGuard

Meer informatie over KeeGuard Hekwerk?

Leest u dan hier onze handige PDF brochure over dit product

Brochure

Wat maakt KEEGUARD tot de kwalitatief toonaangevende dakrandvalbeveiliging?

KeeGuard is vrij opgelegd

 • Bij de installatie is geen gevaarlijk laswerk en geen boren van gaten of het plaatsen van verankeringen vereist. Een beschadiging van de dakbedekking is dus uitgesloten

 • De vrij opgelegde valbeveiliging voor platte daken krijgt stabiliteit door contragewichten

KeeGuard is flexibel & goedkoop

 • Afzonderlijke secties kunnen met enkele handelingen worden gemonteerd, uitgebreid en gedemonteerd
 • De staanders kunnen onder een hoek van 90° tot 79° worden gemonteerd
 • Ook geschikt voor de beveiliging van lichtkoepels alsmede lift- en trapkokers

KeeGuard is veilig

 • Systeem voldoet aan keuringseisen van APAVE, CERAM en TÜV
 • Het systeem voldoet aan de Nederlandse en Europese wettelijk bepalingen van de verordening voor veiligheid op het werk, de werkplekverordening en de arbeidsomstandighedenwet

KeeGuard is duurzaam

 • Corrosiebestendige oppervlakken
 • Inzetgeharde stelschroeven met duurzame corrosiebescherming KEE KOAT
 • Veilige verbindingen door Kee Klamp-buiskoppelingen (bouwwijze door TÜV gekeurd) met corrosiebescherming voor schroefdraad THREDKOAT(Duits gebruiksmodel)