Contact

Valbeveiliging - Simplified Safety

Valbeveiliging
Dakrandbeveiliging
en veiligheidoplossingen

088-0040500
Steiger Platform - Roofline Systeem

Het platformsysteem ROOFLINE SYSTEM dient voor het werken op hoogte bij onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan muurwerk, ramen op de tweede verdieping, de gevel en aan kozijnen en dakgoten. Het is een goedkoop alternatief voor het huren van een conventionele steiger. Het platformsysteem biedt de monteur een gecertificeerd en volledig beveiligd werkplatform voor een veilige toegang tot het dak.

Opbouw en transport is eenvoudig

Het ROOFLINE SYSTEM bestaat uit twee werkplatformen, die via een looppad met elkaar zijn verbonden en door middel van de telescopische steunen in hoogte kunnen worden versteld. Op deze wijze ontstaat een werkvlak met een lengte van maximaal 10 m. Door de modulaire opbouw van het systeem kunnen extra platformen en looppaden zonder problemen worden toegevoegd.

Het platformsysteem kan eenvoudig in een bestelwagen of op een imperiaal worden getransporteerd. In vergelijking met conventionele steigers vereist de opbouw ervan niet veel handigheid en niet veel tijd. ROOFLINE SYSTEM is binnen minder dan 30 minuten klaar voor gebruik. Voor werkzaamheden onder tijdsdruk is het platformsysteem daarom de ideale oplossing.

Montagevideo van breed platform

Een montagevideo van het Roofline systeem in praktijk. Hier kunt u duidelijk zien hoe het artikel gebruikt wordt en hoe dit voor u een ideaal product kan zijn.