Contact

Valbeveiliging - Simplified Safety

Valbeveiliging
Dakrandbeveiliging
en veiligheidoplossingen

088-0040500

MONO-DEC is als werkplatform voor eenvoudige werkzaamheden ontwikkeld. Het platform dient voor het werken op hoogte bij onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan muurwerk, ramen op de tweede verdieping, de gevel en aan kozijnen en dakgoten. Binnen enkele minuten is het werkplatform gemonteerd en het kan eenvoudig rondom het gebouw worden verplaatst.

Veilig werken op hoogte

Het 1,2 m lang werkplatform MONO-DEC met in hoogte verstelbare telescopische steunen wordt op de grond gemonteerd, overeind gezet en op de gewenste hoogte gebracht. Op deze wijze heeft de gebruiker de beschikking over een volledig gecertificeerd, veilig en stabiel werkplatform. Eenvoudig transport.

Het werkplatform MONO-DEC kan eenvoudig en veilig in een bestelwagen of op een imperiaal worden getransporteerd. De opbouw ervan vereist in vergelijking met conventionele steigers niet veel handigheid en niet veel tijd. Het werkplatform is binnen ca. tien minuten klaar voor gebruik. In vergelijking met traditionele steigers is dit een enorme tijdwinst.

Grote verscheidenheid aan toebehoren

Door het grote aanbod aan toebehoren kan MONO-DEC voor nagenoeg alle gevels van gebouwen worden gebruikt. Het werkplatform heeft geïntegreerde leuningen en relingen op kniehoogte alsmede een stootbord.

Er worden steunen bijgeleverd waarmee het platform op een hoogte van 3,00 m tot 4,75 m kan worden ingesteld. Het systeem kan door de variabele hoogteverstelling (stappen van 30 millimeter) ook op oneffen en schuine ondergrond worden geplaatst.

Vóór het opbouwen moet een volledige risicoanalyse van de montageplaats worden uitgevoerd. Ter beveiliging kan het onder bepaalde omstandigheden noodzakelijk zijn het werkplatform bovendien aan het gebouw te verankeren.

Montagevideo smalplatform MONO-DEC

Een montagevideo van MONO-DEC - Smal Platform in praktijk. Hier kunt u duidelijk zien hoe het artikel gebruikt wordt en hoe dit voor u een ideaal product kan zijn!