Contact

Valbeveiliging - Simplified Safety

Valbeveiliging
Dakrandbeveiliging
en veiligheidoplossingen

088-0040500

Het werkplatform WINDOW-DEC is ontwikkeld voor werkzaamheden bij de vervanging en montage van ramen. Het is een goedkoop alternatief voor het huren van een conventionele steiger. Het werkplatform vormt een veilige toegang tot gevel en dak en biedt de monteur een gecertificeerd en volledig beveiligd werkplatform.

Werkplatform voor werkzaamheden aan ramen

Het raamplatform WINDOW-DEC staat op in hoogte verstelbare telescopische steunen. Hierdoor is een platformhoogte van 3 m tot 4,75 m mogelijk Door de variabele hoogteverstelling (stappen van 30 millimeter) kan het systeem ook op oneffen en schuine ondergrond worden geplaatst. Het werkvlak van het werkplatform is 2,5 m lang en 88 cm breed. WINDOW-DEC wordt op de grond voorgemonteerd en kan dan eenvoudig en veilig in de juiste positie worden gebracht. Perfect alternatief voor conventionele steigers.

Het werkplatform beschikt over een speciaal ontwikkelde takelinrichting. Daarmee kunnen ruiten en kozijnen eenvoudig omhoog worden gebracht. Voor het gemak beschikt het raamplatform WINDOW-DEC over een groot luik dat wordt gesloten zodra de last boven is.

Het raamplatform WINDOW-DEC kan eenvoudig en veilig in een bestelwagen of op een imperiaal worden getransporteerd. De opbouw vereist in vergelijking met conventionele steigers niet veel handigheid en niet veel tijd. Het platform is binnen ca. tien minuten klaar voor gebruik.