Contact

Valbeveiliging - Simplified Safety

Valbeveiliging
Dakrandbeveiliging
en veiligheidoplossingen

088-0040500
Eenvoudig Platform

Het werkplatform EASI-DEC is speciaal ontwikkeld voor eenvoudige werkzaamheden. Het platform dient voor het werken op grote hoogte bij onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan muurwerk, ramen op de tweede verdieping, de gevel en aan kozijnen en dakgoten. Binnen enkele minuten is het platform gemonteerd en het kan eenvoudig rondom het gebouw worden verplaatst.

Beveiliging voor werken op hoogte

EASI-DEC is een 2 m lang werkplatform op in hoogte verstelbare telescopische poten en biedt de optimale werkomgeving voor werkzaamheden op hoogte. Het wordt op de grond gemonteerd en na het overeind zetten op de gewenste hoogte gebracht. Op deze wijze heeft de gebruiker de beschikking over een volledig gecertificeerd, veilig en stabiel werkplatform.

Eenvoudig te transporteren

Het werkplatform kan eenvoudig en veilig in een bestelwagen of op een imperiaal worden getransporteerd. De opbouw ervan vereist in vergelijking met conventionele steigers niet veel handigheid en niet veel tijd. Het is binnen ca. tien minuten klaar voor gebruik. Dit betekent in vergelijking met traditionele steigers een enorme tijdwinst.

Grote verscheidenheid aan toebehoren

Door het grote aanbod aan toebehoren kan Easi-Dec® voor nagenoeg alle gevels van gebouwen worden gebruikt. Het werkplatform heeft geïntegreerde leuningen en relingen op kniehoogte alsmede een stootbord. De doordachte optionele leuning beveiligt bovendien een gedeelte van 1,8 m van de dakrand. Afgezien van de bijgeleverde standaardsteunen (3,3 m - 5,5 m) zijn ook speciale steunen beschikbaar. Het systeem kan door de variabele hoogteverstelling (stappen van 30 millimeter) ook op oneffen en schuine ondergrond worden geplaatst.