Contact

Valbeveiliging - Simplified Safety

Valbeveiliging
Dakrandbeveiliging
en veiligheidoplossingen

088-0040500
Magazijn leuning en relingen Kwik Kit

Kee Klamp-leuningmodules met eenvoudige montage bieden een stevig leuningsysteem zonder lassen en draadsnijden en omdat de staanders zijn voorgemonteerd is de installatie snel en eenvoudig.

Leuningsets zoals Kwik Kit zijn standaard pakketten van drie meter lengtes. Kwik Kit is daarmee standaard leuningset voor korte lengtes. Door middel van Kee Klamp buiskoppelingen wordt een enorm stevig en modulair hekwerk geleverd. Dit hekwerk kan toepasbaar zijn voor machineruimtes af te schermen, in magazijnen, op hellingen, trappen of als looppadafbakening.

Bochten, kruisstukken en T-stukken zijn reeds aan de staanders bevestigd. Kee Klamp-leuningsets kunnen eenvoudig met een normale inbussleutel voor het aantrekken van de grote stelschroeven worden gemonteerd. De sets zijn beschikbaar als complete sectie van 3 m met opties voor middelste liggers, 90°-hoekstukken en eindstukken. Door combinatie van de modules kan nagenoeg elke standaardleuningconfiguratie worden gerealiseerd. Relingen kunnen voor kortere secties worden ingekort. De modules kunnen door middel van bouten en chemische ankers worden bevestigd.

Alle leuningsets, modules en handleuningbuizen zijn leverbaar met kleurcoating geel (RAL 1021) of gegalvaniseerd.

Varianten

Zoekt u geen standaard leuning?

Wenst u een leuning dat op maat voor uw bedrijf ontwerpen is?

Vraag dan vandaag nog een offerte op!

Vrijblijvende offerte

of bel ons op: 088 0040500

Veilige Magazijnleuningen
Kwik Kit Leuningsets

TÜV-gekeurd met een zichtbare meerwaarde.

Ons aanbod aan modules omvat de Kee Klamp®-koppelstukken; componenten die zijn goedgekeurd door de Duitse TÜV, de in Europa toonaangevende onafhankelijke keuringsinstantie. Wij bieden ook zichtbare meerwaarde doordat alle buizen leverbaar zijn met een coating van de veiligheidskleur geel. De modules hebben een standaardleuninghoogte vanaf de afgewerkte vloer van 1100 mm en staanders met een maximale hartafstand van 1,4 m. Met een ontwerpbelasting van 360 N/m zijn de modules geschikt voor de meeste industriële en particuliere leuningtoepassingen. Koppelstukken en buizen met een buitendiameter van 48,3 mm zorgen voor een sterk, duurzaam en eenvoudig te installeren systeem.

Voordelen van de Kee Klamp-veiligheidsrelingen

  • Betrouwbare en duurzame koppelstukken zijn corrosiebestendig
  • Poedercoating van veiligheidskleur geel voor uitstekende zichtbaarheid
  • Duurzame gegalvaniseerde uitvoering
  • Eenvoudige montage met behulp van een normale inbussleutel
  • Aanzienlijke vermindering van de benodigde tijd voor de installatie op de standplaats
  • Originele Kee Klamp®-koppelstukken en buizen van 48,3 mm voor extra sterkte
  • In standaarduitvoering of op maat gemaakt

Bevestiging van voetlijst mogelijk

Eenvoudige installatie zonder boren of lassen. Deze buiskoppeling wordt rechtstreeks aan de voetlijst bevestigd waardoor de installatie eenvoudiger en de stabiliteit van de leuning groter wordt.