Contact

Valbeveiliging - Simplified Safety

Valbeveiliging
Dakrandbeveiliging
en veiligheidoplossingen

088-0040500
Valley Walk - Mobiele Valbeveiliging

Mobiele valbeveiliging Valley Walk

De mobiele valbeveiliging Valley Walk is een veiligheidskooi voor maximaal twee personen of een persoon en een kleine last. Deze is speciaal ontworpen voor eenvoudige werkzaamheden aan dakgoten zoals inspectie, reiniging of afdichting.

Deze is vervaardigd van hoogwaardig aluminium en is lichtgewicht, eenvoudig te monteren en instelbaar voor de meeste hellingshoeken van daken. Het veiligheidsroosterwerk en de beklede steunbalken vormen geen belemmering van het zicht en een goede gewichtsverdeling zorgt ervoor dat het geheel eenvoudig door een persoon kan worden gedragen.

Wanneer de mobiele valbeveiliging niet wordt gebruikt, kan deze op een geschikte, windvrije plaats op de betreffende locatie worden achtergelaten. De mobiele valbeveiliging kan worden gebruikt voor dakgoten waarbij de steunbalken de gebruikers beveiligen tegen een val door een mogelijk zwakke dakconstructie.

Ga naar de webshop

Mobiele valbeveiliging Valley Walk

Een montagevideo van Valley Walk in praktijk. Hier kunt u duidelijk zien hoe het artikel gebruikt wordt en hoe dit voor u een ideaal product kan zijn!