Contact

Valbeveiliging - Simplified Safety

Valbeveiliging
Dakrandbeveiliging
en veiligheidoplossingen

088-0040500
Kee Walk - Looppadsysteem
Looppad op dak - Kee Walk

Kee Walk® modulair looppad system

Een modulair looppad system voor boven op een dak om een veilige loopzone te creëren. Oplossing voor lopen op het dak door middel van een permanent looppad.

Kee Walk zorgt voor een veilig en slipvrij looppad voor iedereen die toegang nodig heeft voor werken op hoogte op het dak. Het voorziet in een duidelijke afbakening en beschermt het dakoppervlak tegen onnodige schade door de belasting van het loopgebied gelijkmatig te verdelen. Kee Walk zorgt voor een looppad dat geschikt is voor zowel platte daken als hellende daken tot 35 graden.

Kee Walk is ontworpen voor moderne daken, het is ook geschikt voor hellende daken zoals trapeziumdaken, sandwichdaken en metalen daken. Tevens perfect te gebruiken voor platte daken met bitumen of foliebaanbedekking. Kee Walk kan dus een looppad systeem opzetten op de meeste hellende en platte daken.

Looppad op het dak
Looppad bovenop het dak

Productkenmerken

 • De standaardmodules zijn snel uit voorraad leverbaar.
 • Eenvoudige montage zorgt voor tijdsbesparing bij het monteren van het Kee Walk looppad.
 • Eenvoudige waterafvoer door ontwerp van open treden.
 • Flexibel en modulair looppadsysteem voor daken van 0 tot 35 graden.
 • Geavanceerde slipbestendigheid door antislip treden.
 • Geen maatwerk vereist omdat loopbrug modules eenvoudig aan de dakhelling kunnen worden aangepast.
 • Lichtgewicht aluminium dragers die geschikt zijn voor de meeste daktypes.
 • Looppadsysteem Kee Walk zorgt voor een contrast met het dak waardoor er een duidelijke afbakening en markering op het dak mogelijk is.
 • Stevig en stabiele constructie zorgt voor een veilig looppad.
 • Verschillende standen van de treden mogelijk, recht, schuin of onder een hoek.
 • Versterkte nylon loopvlakken en aluminium frame.
 • Voldoet aan de testvereisten van de norm NEN-EN 516:2006. (Geprefabriceerde toebehoren voor daken - Voorzieningen voor het betreden van daken - Looppaden, loopvlakken en treden)
 • Vooraf gemonteerde standaardmodules van 1.5m en 3m.
 • Voorkomt schade aan de dakbedekking.

Kee Walk treden
Kee Walk subframe

Kee Walk standaardmodules en loopvlakken

Kee Walk wordt aangeboden in standaardmodules, deze modules kunnen snel en eenvoudig uit voorraad geleverd worden. Door snelle levering uit eigen voorraad kunt u spoedig starten met de installatie van uw looppad op vrijwel ieder dak. Deze modules worden geleverd in 1.5m en 3m secties die vooraf gemonteerd worden waardoor deze looppadsecties geschikt zijn voor verschillende daktypes. Deze lichtgewicht modules zijn opgebouwd uit glasvezel versterkt nylon loopvlakken bevestigd aan aluminium steunbalken die worden bevestigd aan het dakoppervlak.

Kee Walk heeft loopvlakken die zijn voorzien van verstelbare steunen waardoor de loopvlakken kunnen worden ingesteld van 0 tot 35 graden. Op een hellend dak kan ervoor gekozen worden om de treden zowel schuin, recht of als trap te monteren. Het is eenvoudig om het loopvlak op uw gewenste hoek te plaatsen door de bevestigingsbout los te maken en het loopvlak te plaatsen in de gewenste hoek om vervolgens de bevestigingsbout weer vast te zetten. Er zijn geen aanvullende materialen of maatwerkoplossingen hiervoor nodig.

Offerte aanvragen Kee Walk

Wenst u een offerte op maat?

Geeft u ons enkele details over uw project en vul deze in het contactformulier in!

Aanvraag

of bel ons op: 088-0040500

Kee Walk treden
Kee Walk subframe

Veiligheid op het hoogste niveau!

 • Voldoet aan de testcriteria van NEN-EN 516 Klasse 1-C (Geprefabriceerde toebehoren voor daken - Voorzieningen voor het betreden van daken -Looppaden, loopvlakken en treden)
 • Brandbestendig conform klasse HB van EN 60695-11-10

Het Kee Walk looppad system is volledig te gebruiken met ieder horizontaal veiligheidslijn systeem.

Looppadsysteem voor op het dak

Kee Walk zorgt voor een veilig, anti-slip ondergrond dat als looppad dient voor toegang tot het dak. Bij werken op hoogte is een veilig looppad van absoluut belang om veilig te kunnen werken op een dak. Kee Walk zorgt voor een ideale afbakening van het looppad en zorgt voor een duidelijke looproute op het dak.

Daktypes

Dit product is ontworpen voor zowel platte daken, hellende daken of ronde daken. Het systeem kan de treden op diverse manieren plaatsen waardoor er een egaal looppad of een trappen looppad gecreëerd kan worden. De treden van Kee Walk kunnen voor daken toegepast worden van 0 tot 35 graden.

Normen

Kee Walk voldoet aan de norm NEN-EN 516 Klasse 1-C (Geprefabriceerde toebehoren voor daken - Voorzieningen voor het betreden van daken -Looppaden, loopvlakken en treden)

Modulair systeem

Een modulair systeem waardoor u met standaard componenten snelle montagetijd realiseert. Kee Walk zorgt ervoor dat u geen maatwerkoplossing nodig heeft en uw looppad eenvoudig en snel kan worden gemonteerd.

Kee Walk loopvlakken

De loopvlakken bestaan uit hoogwaardig nylon met opgeruwde gedeelten waardoor het voldoet aan de geldende NEN-EN 516 .De loopvlakken zijn daarmee van hoogwaardig materiaal die er toe bijdragen dat de eisen van NEN-EN 516:2006 met betrekking tot de doorbuiging en de voorschriften van de Technische Commissie voor de bouw van de DGUV met betrekking tot slipweerstand duidelijk worden overtroffen.

Alle treden hebben de volgende afmetingen: 625 mm breed, 225 mm diep en 35 mm hoog.

Looppadinstallatie

Kee Walk is ontworpen om het creëren van een looppad op een hellend dak eenvoudig te maken, door het gebruik van kant-en-klare componenten. Een traverse sectie van het looppad maken door middel van Kee Walk is om het loopvlak niveau aan te passen aan het dak niveau. Het niveau van het loopvlak zit op een subframe aan het dak vast gemonteerd. De twee delen zijn verbonden met scharnierende klemmen aan de achterzijde van het frame en bepalen met de scharnieren aan de voorzijde het loopvlak niveau.