Contact

Valbeveiliging - Simplified Safety

Valbeveiliging
Dakrandbeveiliging
en veiligheidoplossingen

088-0040500
Standaard Overstapplatform
Kitted Work Platforms

Kant-en-klare Overstap oplossingen

Veiligheid zou niet ingewikkeld moeten zijn

Kant-en-klare werkplatformen bieden een eenvoudige en gemakkelijk te implementeren oplossing voor uw veiligheid behoeften. Een platform dat eenvoudig te configureren is, eenvoudig te installeren is, en sneller dan gefabriceerde platformoplossingen worden verzonden. Geeft u ons uw gewenste afmetingen en wij doen de rest!.

Drie veiligheidsmodules van de overstapplatformen

Eenvoudig te bestellen, eenvoudig samen te stellen!

Crossover Platform Stair Sizes
Crossover Platform - Roof Height Crossover Platform - Pipes Crossover Platform - Conduit
Crossover Platform - Kit

Overstapplatform

Overstapplatform zorgt voor veilig toegang over obstakels zoals leidingen, buizen en luchtkanalen. Zelfs onze kant-en-klare modules kunnen eenvoudig worden gekoppeld en uitgebreid met meerdere treden om aan uw eisen te voldoen.

Welke oplossing kunnen wij voor u bedenken?

088 0040500

Vrijblijvende offerte aanvragen

Flat Bridge Platform

Overstapplatform Brug

Vlakke brug dat zorgt voor een veilige toegang en houvast bovenop oneffen oppervlakken, over dalingen, over leidingen en luchtkanalen, en de overschrijding van verschillende dakvlakken. Het vlakke platform kan in de hoogte, lengte en breedte worden geconfigureerd voor uw specifieke vereisten en toepassing.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Simple Step Platform

Eenvoudige Trede Platformen

Eenvoudige trede platformen zorgen voor veilige toegang naar boven of beneden. Treden kunnen gekoppeld worden zodat men een hoger hoogte verschil kan overbruggen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Gecertificeerd

Platform is geheel conform en overtreft de normen

EN 14122, EN 1004:2004, BS 1139-6:2005 en PAS 250.

Superieur, veilig en veelzijdig toegangssysteem

 • 360° Veiligheid

  Onze werkplatformen zorgen voor 360° veiligheid om het platform heen. Dit sluit valgevaar uit en de reling zorgt ervoor dat er niemand kan vallen, tevens zorgt het voor extra stabiliteit.

 • Eenvoudig te krijgen

  Kant-en-klare werkplatformen zijn eenvoudig en snel te bestellen. Geef simpelweg uw gewenste afmetingen door in slechts een korte tijd ontvangt u een platform dat perfect is voor uw gewenste toepassing en houdt de mensen zich veilig.

 • Eenvoudige montage

  Onze kant-en-klare werkplatformen zijn eenvoudig te installeren en met slechts een paar eenvoudige gereedschappen te monteren. Geen gespecialiseerde arbeidskrachten nodig. Geen gedoe. Gewoon een eenvoudige oplossing die omhoog gaat in een mum van tijd.

Mogelijkheden bij het werken met platformen

 • Rolling Work Platforms

  Industriële Rolsteigers

  Rolsteigers of mobiele platformen kunnen eenvoudig door het gehele magazijn worden verplaatst. U bent hierdoor erg flexibel in veilig toegang bij het werken op hoogte.

 • Adjustable Work Platforms

  Aanpasbare Rolsteigers

  Rolsteigers, op maat gemaakte steigertrappen of aanpasbare werkplatformen worden specifiek op maat gemaakt in hoogte, lengte en breedte. Dit zorgt ervoor dat de bordessen op iedere mogelijke situatie toepasbaar zijn.

 • Portable Work Platforms

  Mobiele platformen

  Platformen kunnen geheel of gedeeltelijk worden gedemonteerd voor transport en weer in elkaar gezet op een andere locatie. Een optie die in een gelast platform niet mogelijk zou zijn.

 • Customizable Work Platforms

  Maatwerk platformen

  Maatwerkoplossingen kunnen worden ontworpen zodat het perfect bij uw wensen aansluit. En mocht uw behoefte ooit veranderen, dan kunnen onze platformen eenvoudig worden aangepast met dezelfde oorspronkelijke componenten.

Wij helpen u bij het vinden van uw oplossing

Geen zin in lange tijden wachten op uw offerte? Natuurlijk niet! Bij ons krijgt u snel een offerte!

Neem contact met onze veiligheidsexperts!

of bel voor meer informatie: 088-0040500