Contact

Valbeveiliging - Simplified Safety

Valbeveiliging
Dakrandbeveiliging
en veiligheidoplossingen

088-0040500
Crossover Platforms

Overstap over obstakels

Een veilige overstap oplossing voor obstakels op daken

Buizen, luchtkanalen, leidingen, lichtstraten, borstweringen, opstanden, en andere obstakels vormen allemaal ernstige bedreiging voor de werknemers bij werken op hoogte. Het klimmen over deze obstakels is een enorm gevaar op het dak. Obstakels op een dak vormen een groot veiligheidsrisico, werknemers klimmen vaak over deze obstakels op een dak. Dit zorgt voor een enorm gevaar dat zwaar letsel of erger kan veroorzaken.

Een overstapplatform of overstapbordes zorgt voor veilige daktoegang oplossingen voor het overkomen van opstapjes, obstakels en hoogteverschillen. Deze overstapplatformen zijn ook uitermate geschikt voor verschillende dakniveaus of sparingen in het dak te overbruggen. Overal kan er een overstap op het dak gecreëerd worden.

"Nagenoeg alle 'kantje boord' gevallen die ik op het dak heb meegemaakt, kwamen door het klimmen over obstakels op een dak."

Dan Wampler, Sales Manager

 

Situaties waar u een veilige werkomgeving creëert

 • Crossover Platforms - Custom Solution

  Overstapplatform Brug

  Overstapplatform functioneert als brug over iedere obstakel op het dak. Deze brug zorgt voor slipvrije en veilige toegang van de ene zijde van het dak naar de andere zijde van het dak. Dit system kan naar wens op maat worden ontworpen.

 • Crossover Platforms - Crossing Obstacles

  Overstapplatform Obstakel

  Het overstapplatform obstakel is het ultieme systeem dat ervoor zorgt dat u veilig en gemakkelijk over buizen en leidingen kunt. Door middel van dit overstapplatform hoeft u geen onveilige capriolen uit te halen om aan de andere kant van het obstakel te bereiken.

 • Crossover Platforms - Changing Elevations

  Overstapplatform Veilig Niveauverschil

  Het overstapplatform voor Veilig Niveauverschil zorgt ervoor dat u veilig naar hoger gelegen dakvlak kunt lopen. Dit bordes zorgt voor een trap met leuningen, zodat u veilig naar het andere dakniveau kunt lopen.

 • Crossover Platforms - Custom Design

  Maatwerkoplossing voor u!

  Onze overstapplatformen en opstapbordessen kunnen specifiek voor u op maat gemaakt worden.

Professioneel, Vakkundig en Snelle Service

Geen zin in lange tijden wachten op uw offerte? Natuurlijk niet! Bij ons krijgt u snel een offerte!

Krijg een Offerte!

of bel voor meer informatie: 088-0040500

Gecertificeerd

Platform is geheel conform en overtreft de normen

EN 14122, EN 1004:2004, BS 1139-6:2005 en PAS 250.

Vooruitstrevend Overstapplatform

Modular Work Platform

Modular Work Platform

 • Gemakkelijk te monteren

  Dit overstapplatform is eenvoudig te monteren, te configureren, aan te passen en uit elkaar te halen. Dit alles kan ter plaatse gedaan worden, zonder de noodzaak van gespecialiseerde vakkennis.

 • Snelle levering

  De levering is gemakkelijk en snel en er worden grote delen van het bordes al deels voor gemonteerd geleverd.

 • Korte ontwerpfase

  Laswerkzaamheden zijn totaal overbodig. Deze overstapplatformen en -bordessen kunnen eenvoudig worden ontworpen en op maat voor u worden aangepast.Een maatwerk platform kan in de helft van de tijd bij u afgeleverd worden en is qua draagkracht veel sterker.

 • Modulaire onderdelen en standaardmodules

  Deze overstapplatformen bestaan uit modulaire onderdelen zoals buiskoppelingen en buislengtes. Deze modulaire secties stellen U in staat op het ontwerp geheel naar uw eigen smaak in te delen.

  Een overstap creëren zowel op het dak als in magazijnen is eenvoudig mogelijk met modulaire elementen.

Een platform dat past bij uw wensen

Kant-en-klare Kits

De platforms die vaker gevraagd worden zijn ontworpen als kant-en-klare kit. Samen met onze collega's in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Polen en Duitsland hebben wij gekeken welke standaard platformen het meest gevraagd zijn. Deze selectie standaard overstap kits zijn in de gehele Simplified Safety groep het meest aangevraagd. Zij verzorgen een snelle en gemakkelijke oplossing om buizen, luchtkanalen, hoogteverschillen en obstakels te overbruggen.

Meer info over kant-en-klare oplossingen

Maatwerkoplossing Platform

Simplified Safety streeft ernaar om veiligheid voor u zo simpel mogelijk te maken. Veiligheid staat hoog in het vaandel, maar ook uw gemak. Een punt dat hier sterk in terugkomt is het feit dat wij ieder platform voor de door u gewenste situatie op maat kunnen maken. Ieder platform kan aanpasbaar gemaakt worden dat deze zo efficiënt mogelijk geplaatst kan worden op uw dak. Onze maatwerkoplossingen voor overstapplatformen voldoen natuurlijk aan de meest actuele wet- en regelgeving en zijn gemakkelijk te monteren.

Configureer een maatwerkoplosing

 

Crossover Platform - Roof Height Crossover Platform - Pipes Crossover Platform - Conduit

Valgevaar is niet het enige gevaar op het dak

Wanneer mensen denken aan gevaren op het dak, denken zij het vaakst aan valgevaar. Men denkt bij werken op daken dat het vallen van het dak het enige gevaar is waar men voor moet uitkijken. Er zijn velen manieren om een ongeval te krijgen zonder te vallen.

 • Overstapbordessen beperken toegang en schade aan gevaarlijke leidingen Op het dak lopen regelmatig grote buizen die erg heet kunnen zijn! Daarnaast zijn er buizen die gevuld kunnen zijn met gevaarlijke of chemische substanties. Zodra mensen erover heen klimmen en de buis beschadigen kan er enorm gevaarlijke situatie ontstaan en een dure reparatie.
 • Overstapbordessen voorkomt uitglijden Zelfs de meest behendige persoon kan uitglijden en struikelen over dak obstakels tijdens het klimmen. Daken staan bekend als glad. Overstapbordessen dienen niet alleen de bescherming van uw apparatuur op het dak, ze beschermen ook de mensen op het dak die eroverheen zouden klimmen.
 • Overstapbordessen zorgt voor efficiëntere dakwerkzaamheden. Klimmen over obstakels of met een omweg naar het gebied van het dak aan het werk gaan gaat ten koste van waardevolle werktijd. Het plaatsen van een overstapbordes op de juiste locatie kan zijn eigen kosten compenseren met de efficiëntie en veiligheid die het brengt.

Overstapplatformen zijn een ideale oplossing om veilig toegang te krijgen op een deel van het dak waar dit normaal gesproken niet mogelijk is door obstakels, machines of de dakconstructie.

Wij helpen u bij het vinden van uw oplossing

Geen zin in lange tijden wachten op uw offerte? Natuurlijk niet! Bij ons krijgt u snel een offerte!

Neem contact met onze veiligheidsexperts!

of bel voor meer informatie: 088-0040500