Contact

Valbeveiliging - Simplified Safety

Valbeveiliging
Dakrandbeveiliging
en veiligheidoplossingen

088-0040500
Maatwerk Platformen en Bordessen
Custom Work Platform

Maatwerk bordessen en platformen

 • Onze unieke modulaire componenten zorgen ervoor dat nagenoeg ieder ontwerp mogelijk is.

  Onze maatwerk platformen worden gemaakt om te voldoen aan uw wensen en eisen. Ongeacht de mogelijke toepassingen zijn wij er van overtuigd dat deze bordressen en platformen veiligheid creëren voor u en uw medewerkers.

  De bordesssen en platformen zijn volledig modulair opgebouwd. Ze kunnen eenvoudig worden aangepast zelfs na de montage kunt u het ontwerp nog eenvoudig wijzigen. Mocht uw behoefte ooit wijzigen? Wenst u een bordes of platform in een andere afmeting of wilt u uw ontwerp aanpassen? U kunt dit eenvoudig aanpassen en dezelfde onderdelen blijven gebruiken.

 • Voldoe aan de wet- en regelgeving met overstapplatformen.

  Zorg ervoor dat u van alle problemen af bent. U kunt met onze systemen direct voor veiligheid zorgen voor u en uw medewerkers. Onze overstapplatformen, zowel kant-en-klare als maatwerkoplossingen, zijn volledig conform NEN-EN 14122, EN 1004:2004, BS 1139-6:2005 en PAS 250.

Custom Walkup Work Platform

Custom Climbup Work Platform

Wij helpen u bij het vinden van uw oplossing

Geen zin in lange tijden wachten op uw offerte? Natuurlijk niet! Bij ons krijgt u snel een offerte!

Neem contact met onze veiligheidsexperts!

of bel voor meer informatie: 088-0040500

Gecertificeerd

Platform is geheel conform en overtreft de normen

EN 14122, EN 1004:2004, BS 1139-6:2005 en PAS 250.

Superieur, veilig en veelzijdig toegangssysteem

 • 360° Veiligheid

  Onze werkplatformen zorgen voor 360° veiligheid om het platform heen. Dit sluit valgevaar uit en de reling zorgt ervoor dat er niemand kan vallen, tevens zorgt het voor extra stabiliteit.

 • Eenvoudig te krijgen

  Kant-en-klare werkplatformen zijn eenvoudig en snel te bestellen. Geef simpelweg uw gewenste afmetingen door in slechts een korte tijd ontvangt u een platform dat perfect is voor uw gewenste toepassing en houdt de mensen zich veilig.

 • Eenvoudige montage

  Onze kant-en-klare werkplatformen zijn eenvoudig te installeren en met slechts een paar eenvoudige gereedschappen te monteren. Geen gespecialiseerde arbeidskrachten nodig. Geen gedoe. Gewoon een eenvoudige oplossing die omhoog gaat in een mum van tijd.

Mogelijkheden bij het werken met platformen

 • Rolling Work Platforms

  Industriële Rolsteigers

  Rolsteigers of mobiele platformen kunnen eenvoudig door het gehele magazijn worden verplaatst. U bent hierdoor erg flexibel in veilig toegang bij het werken op hoogte.

 • Adjustable Work Platforms

  Aanpasbare Rolsteigers

  Rolsteigers, op maat gemaakte steigertrappen of aanpasbare werkplatformen worden specifiek op maat gemaakt in hoogte, lengte en breedte. Dit zorgt ervoor dat de bordessen op iedere mogelijke situatie toepasbaar zijn.

 • Portable Work Platforms

  Mobiele platformen

  Platformen kunnen geheel of gedeeltelijk worden gedemonteerd voor transport en weer in elkaar gezet op een andere locatie. Een optie die in een gelast platform niet mogelijk zou zijn.

 • Customizable Work Platforms

  Maatwerk platformen

  Maatwerkoplossingen kunnen worden ontworpen zodat het perfect bij uw wensen aansluit. En mocht uw behoefte ooit veranderen, dan kunnen onze platformen eenvoudig worden aangepast met dezelfde oorspronkelijke componenten.

Wij helpen u bij het vinden van uw oplossing

Geen zin in lange tijden wachten op uw offerte? Natuurlijk niet! Bij ons krijgt u snel een offerte!

Neem contact met onze veiligheidsexperts!

of bel voor meer informatie: 088-0040500