meet-goals

Veiligheid voorop, wat er ook gebeurt

Onze vaste overhead rail is ontworpen door wereldleiders op het gebied van valbeveiliging en is uitvoerig getest, zodat gebruikers bij elke stap veilig zijn.

Modular and customizable

Past bij vrijwel elke indeling

Als modulair systeem is onze lifeline rail geschikt voor alle dakindelingen, ondanks de aanwezigheid van obstakels zoals bovengrondse elektra en leidingen.

Simplicity

Binnen een dag te installeren

Kee Track helpt kosten te besparen: het systeem kan binnen een dag worden geïnstalleerd, waardoor de downtime van uw bedrijf minimaal is.

hard-hat

Tot 4 gebruikers tegelijk

Terwijl andere systemen plaats bieden aan 2-3 gebruikers tegelijk, kan ons starre reddingslijnsysteem worden geconfigureerd voor maximaal 4 personen.

Voordelen van Kee Track bovengrondse vaste veiligheidslijn

Valbeveiligingssystemen zijn van cruciaal belang voor werknemers die worden blootgesteld aan valgevaren. Kee Track is een stijf railsysteem voor bovenleidingen. Het systeem is ontworpen met het oog op eenvoud van installatie en bediening, zodat gebruikers te allen tijde veilig hun taken kunnen uitvoeren.

Kee Track Rails Overtreft Standaarden

Houdt gebruikers veilig tijdens het werken op hoogte

Deze stijve rail is ontworpen voor veiligheid. Het systeem stopt een val met een kortere val, waardoor de kans op letsel van de werknemer en schade aan gevoelige apparatuur wordt verkleind.

Het elimineert ook het slingereffect dat aan andere werknemers op het systeem kan trekken en verdere schade of letsel kan veroorzaken.

Ontworpen en uitvoerig getest

Kee Track wordt ondersteund door een wereldwijd team van valbeveiligingsspecialisten, zodat u weet dat u in veilige handen bent. Ons overhead veiligheidslijnsysteem:

  • is ontworpen en gemaakt door professionele ingenieurs en wordt ondersteund door een wereldwijd ondersteuningsnetwerk.
  • werd grondig getest volgens wereldwijde normen:
    • EN 795:2012 / CEN TS 16415:2013 (verankeringsinrichtingen bedoeld voor één of meerdere gebruikers tegelijk)
    • BS 8610:2017 (ankersystemen bedoeld voor één of meerdere gebruikers tegelijk)
    • OSHA 29 CFR 1910.140 & 1926.502 (prestatie-, zorg- en gebruikscriteria voor alle persoonlijke valbeveiligingssystemen).
KeeGuard roof railing training
KeeGuard railing exceeds standards

Bespaar tijd en geld bij de installatie

Downtime kan kostbaar zijn voor elk bedrijf.

U kunt dit echter minimaliseren door te kiezen voor Kee Track: het systeem is eenvoudig te specificeren, snel te monteren en kan worden geïnstalleerd met standaardgereedschap, zonder dat er gelast hoeft te worden. Een typische configuratie kan binnen een dag operationeel zijn, waardoor de verstoring van uw activiteiten tot een minimum wordt beperkt.

Verhoog de productiviteit
terwijl gebruikers ten alle tijden veilig zijn

In tegenstelling tot andere vergelijkbare producten op de markt, kan ons valbeveiligingsrailsysteem worden geconfigureerd om tot 4 gebruikers tegelijk toe te laten.

Dit betekent dat u de productiviteit in uw bedrijf kunt verhogen terwijl gebruikers veilig en gezond blijven.

KeeGuard roof railing in adverse weather conditions
KeeGuard railing exceeds standards

Geschikt voor vrijwel elke lay-out

Kee Track is modulair en kan daarom worden geconfigureerd rond obstakels zoals leidingwerk, elektrische of ventilatiesystemen boven het hoofd. Dit is perfect voor onhandige plafondlay-outs. Het systeem kan ook worden verplaatst en opnieuw geconfigureerd om de veiligheid te garanderen als u ooit van werkomgeving moet veranderen.

Bovendien kunt u hiermee het beschikbare vloeroppervlak maximaliseren, aangezien het hele systeem boven het hoofd wordt geïnstalleerd. Op deze manier kunt u het volledige grondoppervlak gebruiken dat beschikbaar is voor productie, opslag en materiaalbehandeling.

Ontworpen om lang mee te gaan

Ons overhead valbeveiligingssysteem is gemaakt van staal dat is gegalvaniseerd volgens de norm EN ISO 1461 en is ontworpen om tot 25 jaar mee te gaan. Deze beschermende barrière zorgt voor een lange levensduur en maakt het desgewenst mogelijk om het systeem buiten te installeren. Bij voldoende onderhoud is Kee Track nagenoeg toekomstbestendig.

KeeGuard roof railing in adverse weather conditions

Een reddingslijnsysteem
dat geschikt is voor elke branche

KeeGuard Railing Exceeds Standards

Dit starre railsysteem is geschikt voor magazijnen, fabrieken, hangars, depots en andere soortgelijke voorzieningen met zowel hoge als standaard dakhoogtes, ongeacht de indeling. Gebruik het voor onderhoud en reparaties, tankvullen en laden.

Luchtvaart

Ons bovengrondse reddingslijnsysteem helpt monteurs en vliegtuigonderhoudsteams veilig te houden tijdens het repareren, onderhouden of monteren van vliegtuigen. Het systeem is zo veelzijdig dat het past bij de dakindeling van elke hangar of fabriek.

Spoorweg

Kee Track is geschikt voor installatie in treindepots en zorgt voor veilige toegang op en rond treinen voor onderhouds- en reparatiedoeleinden.

Transport

Wagenparken van elke omvang vereisen constant onderhoud en reparaties. Waar toegang moeilijk is met behulp van andere veiligheidssystemen, biedt Kee Track veilige manieren om de boven- en zijkanten van elk voertuig te naderen, variërend van vrachtwagens, bussen, touringcars, aanhangwagens en andere zware transportmiddelen.

Distributie & productie

Over machines, hoge stellingen en andere hoge gebieden reiken kan moeilijk zijn: daarom is een bovengrondse reddingslijn soms de enige veilige oplossing. Met Kee Track houdt u het onderhoud van dergelijke ruimtes veilig en efficiënt.

Product Guides

Brochure

Op zoek naar technische gegevens over deze veiligheidslijn? Lees nu meer over Kee Track en het gebruik ervan.

Railsystemen vs Kabelsystemen

Valbescherming
Kosten
Aantal gebruikers
Configuratie
Railsystemen
Kostenbesparend
Valbescherming
Stopt een val met een kortere daling. Dit kan van cruciaal belang zijn bij het werken aan gevoelige apparatuur.
Kosten
Vereist meer initiële kosten, maar vereist minder onderhoud en vervanging na verloop van tijd.
Aantal gebruikers
Kan worden geconfigureerd om meerdere gebruikers tegelijkertijd te laten werken.
Configuratie
Beperkt tot installatie in rechte lijn.
Kabelsysteem
Valbescherming
Vallen kan een "V" afbuiging veroorzaken met mogelijk letsel voor de gebruiker en schade aan de apparatuur.
Kosten
Minder initiële kosten, maar onderhevig aan meer slijtage en frequentere inspecties.
Aantal gebruikers
Meestal beperkt tot maximaal drie gebruikers tegelijk.
Configuratie
Kan rond hoeken en hoogteverschillen opvangen.

Wij kunnen Kee Track voor u installeren

Wij kunnen het systeem configureren, leveren en installeren op iedere locatie in Nederland en België.

supervised-install

Alleen levering

Deze starre levenslijn vereist geen lassen of fabricage ter plaatse, wat betekent dat u geen tijd of geld verspilt aan moeizame installatie. We organiseren een training met uw installateurs, zodat het systeem veilig en effectief wordt geïnstalleerd.

Certified Install

Locatie analyse

We begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om de juiste valbeveiligingsoplossing te kiezen of een systeem correct te configureren. Als u niet bekend bent met onze producten of als een van onze teamleden uw site moet bezoeken, dan helpen we u graag verder.

Turn-Key Solutions

Volledige installatie

Als u op zoek bent naar een complete turn-key service, zoek dan niet verder. Ons team kan: een site survey uitvoeren, adviseren over geschikte valbeveiligingsoplossingen, het systeem voor u installeren volgens de specificaties van de fabrikant en eventuele vragen beantwoorden.

Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.