Valley Walk
Mobiel frame voor veilige toegang tot fragiele daken en goten

Pitched roof

Ontworpen voor onderhoud bij kwetsbare daken en in de buurt van goten

Foldable

Kooi vervaardigd uit hoogwaardig aluminium

Collective fall protection

Geschikt voor 2 personen

Waarvoor wordt de Valley Walk gebruikt?

Valley Walk


De Valley Walk maakt het veilig lopen op moeilijk begaanbare en kwetsbare daken in de buurt van de dakgoten mogelijk. Het systeem is eenvoudig te monteren en is voorzien van met schuim omwikkelde stabilisatoren om het dak te beschermen. Een veiligheidsrooster beschermt tegen vallen door het dak. De kooi wordt gebruikt in combinatie met een veiligheidsharnas en beschermt daarmee ook tegen vallen door de goot.

Werkzaamheden op daken met meerdere hellingen, zoals bij schuren, wordt vaak gedaan via de goten met een fragiel dak aan beide kanten. Het innovatieve Valley Walk systeem biedt hierbij een veilige toegang.

Het Valley Walk systeem is ontworpen om te werken in de buurt van fragiele daken, zoals bijvoorbeeld vezelcement, voor veilig werken bij korte werkzaamheden. Het biedt de gebruiker een veilig werkstation voor onderhoud van dakbedekking, inspecties, reiniging of het repareren van lekkages.

Het mobiele frame Valley Walk is ontworpen voor veilige toegang langs dakgoten en biedt mobiele bescherming op het dak voor 1 of 2 personen. De Valley Walk is eenvoudig en snel te gebruiken, 1 persoon kan het systeem monteren in minder dan 5 minuten.

Het apparaat is uitgerust met stabilisatoren die met schuim bekleed zijn, om zo het dak te beschermen. Daarnaast beschermt het veiligheidsrooster tegen vallen door het dak.

Het systeem kan ook worden gebruikt om een lichte belasting te dragen. Het mobiele frame is geschikt voor symmetrische en asymmetrische kanalen. De opvouwbare stabilisator armen zijn per zijde instelbaar zijn van 0 tot 85 graden.

De Valley Walk is geschikt voor goten en kantelbaar voor een helling tot 30 graden.

Eenvoudige en snelle montage
Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.