Bescherm uw personeel met een
veilig toegankelijk werkplatform

save-time-money-euro

Verminder kosten

Wanneer een deel van bedrijfskosten betrekking heeft op het huren van steigers, kunnen Easi- Dec-werkplatforms een eenvoudig en kosteneffectief alternatief zijn.

hard-hat

Werk veilig

Anders dan laddersteunen en schaarbrugsteigers die een minder veilige werkomgeving bieden, is het Easi-Dec-systeem een manier om efficiënter en veiliger te kunnen werken.

Durable

Lichtgewicht & mobiel

Easi-Dec platforms zijn gemaakt van aluminium en kunnen dus gemakkelijk worden vervoerd en worden gebruikt in de meeste werkomstandigheden.

Insured

Duurzaam

Het Easi-Dec-systeem gaat jaren en jaren mee en wordt ondersteund door een compleet assortiment van accessoires en vervangende onderdelen.

Toepassingen voor het
Easi-Dec Veiligheidsplatform

Werkplatform voor zonnepaneleninstallateurs

Easi-Dec heeft verschillende werkplatformen die specifiek zijn bestemd voor zonnepaneelinstallatie. Met deze werkplatformen zijn monteurs veilig in staat het dak te betreden en beschikken bovendien over een takel om zonnepanelen naar dakniveau te kunnen tillen.

Raaminstallatie werkplatform

Easi-Dec is een perfect systeem om ruiten naar hoogte te takelen en veilig van buitenaf in de gevel te kunnen monteren.

Verhoogd inspectieplatform

Aangezien er geen lassen aan te pas komt, is een veiligheidsplatform eenvoudig op maat te maken en sneller te monteren. Een volledig op uw behoeften afgestemd platform kan in de helft van de tijd bij u worden bezorgd.

Draagbaar verhoogd werkplatform

De Easi-Dec mobiele werkplatforms met reling zorgen voor een veilige werkplek op hoogte aan de buitenkant van het gebouw. Deze draagbare platforms maken het eenvoudig om veilig te werken terwijl de klus wordt geklaard.

Hoogwerkplatform

Easi-Dec is een veilig alternatief voor gemechaniseerde hoogwerkers die kostbaar zijn en constant onderhoud vereisen. Easi-Dec stelt uw personeel in staat om de buitenkant van het gebouw of het dak te bereiken vanaf een stabiel werkplatform met veiligheidsreling.

Bekijk het Easi-Dec Platform in actie

Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.