StairSpan werkplatform voor trappenhuizen

StairSpan is een verstelbaar platform dat is ontworpen om vallen in trappen te voorkomen, terwijl de medewerkers en materialen de trappen op en af ​​kunnen gaan voordat een trap wordt aangebracht.

Ons platform wordt gebruikt door timmerlieden, elektriciens, stukadoors en schilders.

Voordelen

trappenhuis platform in gebruik

Voorkomt vallen in trappenhuizen en andere soortgelijke openingen

Met dit instelbare systeem creëert u een veilig platform om op te werken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u in het trappengat valt. StairSpan voorkomt dat gebruikers in trappenhuizen, openingen en trappen naar beneden vallen door een veilig platform te bieden om vanaf te werken. Het platform in concertina-stijl schuift naar achteren en biedt volledige en gemakkelijke toegang voor medewerkers en materialen.

Ontworpen voor de meeste situaties

StairSpan is een veelzijdig systeem wat verkrijgbaar is in verschillende maten en kan worden aangepast aan uw exacte eisen. Het beschikt over telescopische poten die u helpen het platform op elke gewenste hoogte te plaatsen.

Het platform kan ook in lengte worden aangepast, zodat het de perfecte werkoppervlakte biedt voor uw werk.

trappengat installatie
werk platform geïnstalleerd

Gemakkelijk te vervoeren en te hanteren

StairSpan is ontworpen om snel en veilig door één persoon in elkaar te worden gezet. Hij is licht van gewicht, wat betekent dat hij ook makkelijk te vervoeren is. Om het nog gemakkelijker te hanteren en op te bergen, is de mat voorzien van gespen en riemen die ervoor zorgen dat hij gesloten blijft wanneer hij niet in gebruik is. Door het anti-vingerklemontwerp is de mat veiliger te manoeuvreren.

StairSpan kan in een busje worden vervoerd of aan de imperiaal van een auto worden bevestigd.

Product Guides

Brochure & Technische details

Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.