CoverSafe Spark geïsoleerde mat

De geïsoleerde trellismat voorkomt vallen door plafonds en open verdiepingen. Het rooster fungeert als een werkplatform en beschermt gebruikers tegen vallen terwijl ze hun onderhouds- en reparatietaken uitvoeren. Het systeem is gemaakt van een composiet plastic materiaal dat de mogelijkheid van elektrische schokken elimineert als de mat op een defecte elektrische fitting wordt geplaatst. Geschikt voor onderhoudswerkzaamheden op zolders en daken.

Voordelen

veiligheidsmat voor onderhoudswerkzaamheden

Een werkplatform dat u veilig houdt

De mat is ontworpen om vallen door openingen tijdens het werken op hoogte te voorkomen - bijvoorbeeld bij het uitvoeren van onderhouds- of reparatiewerkzaamheden op zolder of in een dakruimte.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld steigerplanken, is de trellismat compact genoeg om van plaats naar plaats te worden verplaatst of zelfs in de kleinste zolderluiken te worden geplaatst. Uitgestrekt bedekt de mat tot 2 meter lange holtes, waardoor hij perfect is voor onderhoud op daken of op zolders, of voor loodgieterswerk, lucht-, zonne- of elektriciteitswerkzaamheden.

Gemakkelijk te dragen en te gebruiken

De CoverSafe Spark mat is ontworpen met gebruiksgemak en transport in het achterhoofd. Geschikt voor aannemers of gebruikers die permanent onderweg zijn, het systeem is ongelooflijk licht van gewicht en kan gemakkelijk door één persoon worden gedragen.

De mat wordt ook geleverd met een draagtas met riemen voor handgereedschap.

valbeveiliging trellis mat
electrische isolatie trellis mat

Voorkomt mogelijke elektrische schokken

De trellismat is gemaakt van een superieur materiaal dat elektrisch geïsoleerd is. Dit betekent dat gebruikers worden beschermd tegen mogelijke elektrische schokken die worden veroorzaakt door defecte of kapotte elektrische systemen of oude bedrading, mogelijk verborgen in thermische isolatie.

safety-docs

Technische details

  • Materiaal: composiet (elektrisch geïsoleerd)
  • Afmetingen (open mat): 200 x 80cm
  • Afmetingen (gesloten mat): 115 x 48cm
  • Gewicht: 10 kg
  • Inclusief draagtas
  • Belasting getest tot een maximale gespreide belasting van 150 kg. Houdt de last van slechts één persoon vast. Niet ontworpen om te worden geladen met bouwmaterialen
Product Guides

Brochure

Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.