Step-over platform

Uitgebreid assortiment

Overstapplatformen zijn beschikbaar in uiteenlopende configuraties voor de verschillende toepassingen. Te gebruiken op daken om over obstakels zoals grote leidingen, borstweringen of kabelgoten en laaggelegen leidingen heen te gaan.

Code Expertise

Voldoet aan industriestandaarden

Onze platformen zijn ontworpen in overeenstemming met de lokale en EU-veiligheidsnormen voor een gegarandeerde werking. Op maat gemaakte platformen kunnen worden ontworpen naar uw specificaties.

meet-goals

Geschikt voor de meeste omgevingen

Gemaakt van corrosiebestendige Kee Klamp fittingen en voorzien van anti-slip treden, zijn onze veiligheidsstapplatforms geschikt voor alle soorten industriële omgevingen en kunnen ze zelfs permanent op een dak worden geplaatst.

hard-hat

Voor uw gemoedsrust

Onze veiligheidsexperts helpen u van begin tot eind van het traject. We beantwoorden uw vragen, ontwerpen oplossingen en leveren tekeningen, organiseren locatieonderzoeken en helpen u zelfs bij het installeren van de units. Neem gerust contact met ons op.

Wat is een overstapplatform?

Onze Kee Walk overstapplatformen zijn ontworpen om een ​​veilige toegang te bieden over obstakels op het dak of een ander gebied. Ze fungeren als bruggen over obstakels zoals buizen en installaties en kunnen worden gebruikt op verschillende daktypen (membraan, beton of metaal) of in verschillende andere omgevingen zoals fabrieken en magazijnen.

Ze zijn gemakkelijk te monteren en te onderhouden, waardoor de veiligheid van de werknemers wordt gegarandeerd. We hebben de grote overstapplatformen ontworpen in overeenstemming met EN14122-3 voor een gegarandeerde werking. Onze mini stepovers, die geschikt zijn voor kabelgoten en laaggelegen leidingen, voldoen aan EN516 Klasse 1-C. Eenmaal geïnstalleerd, biedt het Kee Walk overstapplatform een veilige toegang en afbakening van toegestane wandelroutes.

Platform varianten

Onze overstapplatformen zijn er in verschillende uitvoeringen, maten en afwerkingen. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben een oplossing voor u.


Modulair of prefab
industriële platformen

Al onze overstapplatforms zijn modulaire eenheden, waardoor ze eenvoudig ter plaatse kunnen worden gemonteerd zonder dat er gelast hoeft te worden.

Ze zijn gemakkelijker te repareren als een sectie beschadigd raakt. Deze sectie kan dan gewoon verwijderd worden en vervangen door een nieuwe, met minimale uitvaltijd. Soms voldoen onze modulaire units echter niet aan de eisen van uw project; dit is wanneer ons team een ​​geprefabriceerd platform zal aanbevelen dat aan uw eisen voldoet.

Platformen voor gebruik
op een dak of binnen

Onze trappen en bordessen zijn zowel binnen als buiten te gebruiken.

We gebruiken hoogwaardige, industriële materialen (zoals gegalvaniseerd staal of aluminium) bij het bouwen van onze units, wat betekent dat de producten niet rotten of roesten. Eventueel is poedercoating ook beschikbaar.

Gebruik de cross-over overstapplatforms binnen (in fabrieken, magazijnen) of buiten (op daken). U kunt er op vertrouwen dat ze zeer lang mee gaan.

Industriële cross over platformen
op maat gemaakt

We ontwerpen en bouwen overstapplatforms om aan uw specifieke eisen te voldoen. Van kabelgoot stepovers (onze miniversies) tot installaties voor toegang tot installaties, toegangsplatforms voor power tower, rooftop units (onze grote units) en alles daartussenin. We zijn er om te helpen.

Vast, vrijstaand of mobiel

U kunt voor uw platform kiezen uit verschillende voetopties:

  • PVC-contragewichten voor een vrijstaande optie: onze vrijstaande platformen op het dak gebruiken bijvoorbeeld dit soort voeten zodat de dakbedekking niet beschadigd.
  • Kee Klamp fittingen voor een vaste versie: Onze vaste platforms gebruiken gegalvaniseerde stalen flenzen die in de grond moeten worden geboord. Dit zorgt ervoor dat het platform niet beweegt.
  • Zwaar uitgevoerde zwenkwielen voor mobiele werkplatforms: Onze mobiele platformen worden meestal gebruikt voor voertuigonderhoud of andere soortgelijke taken en vereisen veel verplaatsingen. In deze situatie is een mobiel platform toepasbaar.

Typische toepassingen
voor overstapplatformen

Step-overs zijn veelzijdige producten die een veilige, slipvrije route over elk obstakel bieden of toegang bieden tot anders moeilijk bereikbare plaatsen, zoals bijvoorbeeld airco-units, grote voertuigen (touringcars, treinen) of hoge industriële rekken.

Enkele van de typische toepassingen voor platforms zijn:

  • Om u te helpen bij het navigeren over obstakels op het dak - Obstakels zijn onder meer borstweringen, hoogteverschillen, leidingen, kabels of andere eenheden zoals airco units.
  • Voor onderhoud van grote voertuigen - Onze units kunnen worden geconfigureerd om bussen, vrachtwagens of treinen te onderhouden.
  • Om te voorzien in het onderhoud van vliegtuigen - We kunnen een op maat gemaakt ontwerp bieden voor reparatie en onderhoud van vliegtuigen of helikopters.
  • Toegang tot andere moeilijk bereikbare gebieden - Platformen kunnen ook worden gebruikt om toegang te krijgen tot gebieden die anders moeilijk te bereiken zijn, zoals hoge industriële stellingen in magazijnen of de bovenkant van AC-eenheden op een dak. Kleine of grotere trapunits kunnen worden gebruikt om toegang te krijgen tot verschillende ingangen, zoals die voor liftschachten op daken.
  • Overbrugging van transportbanden - Step-overs kunnen op elke maat worden gebouwd om toegang over industriële eenheden zoals transportbanden te vergemakkelijken.

Verschillende obstakels

Airco-systemen

Airco-systemen

Perfect voor onderhoudsteams, het overstapplatform biedt veilige toegang boven airconditioningunits.
Dak borstweringen

Dak borstweringen

Hoe hoog een borstwering ook is, een overstapplatform biedt een veilige toegang tot de andere kant van de muur.
Leidingen

Leidingen

Een overstapplatform biedt gemakkelijk toegang over leidingsystemen op het dak.
Kabelgoten

Kabelgoten

Een mini-overstapplatform kan snel over kabelgoten en andere soortgelijke obstakels worden geïnstalleerd.
Lage leidingen

Lage leidingen

Mini step-overs kunnen u helpen bij het navigeren door andere struikelgevaren, zoals leidingen op laag niveau.


Installatie opties

Wij kunnen u helpen bij het configureren, leveren en installeren van uw veiligheidsoplossing op het dak, of u kunt kiezen voor een systeem met alleen levering om kosten te besparen: u bepaalt het serviceniveau dat u van ons nodig heeft.


supervised-install

Alleen levering

Onze platforms vereisen geen las- of fabricage ter plaatse, wat betekent dat u geen tijd of geld verspilt aan omslachtige installatie. Kies voor alleen levering als u al bekend bent met onze systemen.

Certified Install

Afspraak op locatie

We begrijpen dat u soms iemand nodig heeft om uw situatie te beoordelen en een geschikte oplossing aan te bevelen. Een van onze specialisten zorgt voor een locatieonderzoek en bespreekt uw wensen met u.

Turn-Key Solutions

Volledige installatie

If you are looking for a complete turn-key service, look no further. Our team can: conduct a site survey, advise on suitable solution, install the system for you and answer any of your questions.

Veel gestelde vragen


Wat is een overstapplatform?

Een overstap is een constructie die is ontworpen om veilige toegang over verschillende obstakels mogelijk te maken, zoals kanalen, borstweringen, pijpleidingen, fabrieksapparatuur of andere obstakels.

Bij correct gebruik verhoogt het de veiligheid van het dak en maakt het onderhoudswerkzaamheden gemakkelijker. Afhankelijk van het ontwerp kan een step-over op daken of op de grond worden geïnstalleerd en kan deze vrijstaand of in de vloer worden bevestigd.

Wat is een Kee Walk Stepover?

Een Kee Walk Stepover is een eenvoudig te configureren brugachtige constructie die is ontworpen om op daken te werken. Het is een modulair systeem van gegalvaniseerd staal of aluminium, waardoor het bestand is tegen zware weersomstandigheden.

Een Kee Walk Stepover kan worden geconfigureerd voor de meeste indelingen, is eenvoudig te installeren en te repareren.

Het systeem heeft treden gemaakt van met glas versterkt nylon, die zijn ontworpen om de kans op uitglijden te verminderen. Hierdoor zijn ze veilig te gebruiken in natte omstandigheden.

Onze platformen vereisen geen las- of boor werkzaamheden en kan snel ter plaatse worden geïnstalleerd.

Hoe kan ik een overstapplatform bestellen?

Momenteel kunt u de overstapbordessen nog niet via de website bestellen. Voor het bestellen ven een overstapplatform, kunt u contact met ons opnemen.

Voor welke types daken zijn de overstapplatformen geschikt?

Ons assortiment standaard platformen omvat systemen die u kunt gebruiken op membraan-, asfalt-, PVC- en betonnen daken.

Als u een dak van een ander materiaal heeft, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Aan welke normen voldoen de standaard overstapplatformen?

Onze grote, gestandaardiseerde Kee Walk-step-overs zijn ontworpen in overeenstemming met EN 14122-3. Onze mini-step-overs voldoen aan EN 516 Klasse 1-C.

Hoe lang duurt het om de overstapplatformen te installeren?

Onze grote standaard stepovers zijn bijvoorbeeld binnen 2 uur te plaatsen door een team van 2 personen. De mini stepovers zijn door 1 persoon in korte tijd te plaatsen. Voor op maat gemaakte oplossingen kunnen de installatietijden verschillen afhankelijk van de complexiteit van het systeem.

Ik heb een groot overstapplatform nodig voor op een betonnen dak. Welk systeem is het meest geschikt?

We bieden nu een reeks standaard overstapplatformen geschikt voor betonnen daken. Deze zijn geschikt voor het aanpakken van obstakels tot 1,4 m breed en tussen 0,6 - 1,4 m.

Ik heb een groot overstapplatform nodig voor op een dak met dakbedekking. Welk systeem is het meest geschikt?

We bieden nu een reeks standaard overstapplatformen geschikt voor membraan-, asfalt- of PVC-daken. Deze zijn geschikt voor het aanpakken van obstakels tot 1,4 m breed en tussen 0,6 - 1,4 m.

Ik heb een groot overstapplatform nodig voor op een metalen dak. Welk systeem is het meest geschikt?

Als u een opstap nodig heeft voor installatie op een metalen dak, neem dan contact met ons op zodat wij met u kunnen kijken naar een geschikte oplossing.

Samen met onze technische dienst kunnen we een offerte maken voor een geschikt systeem.

Hoe zet ik een groot overstapplatform in elkaar?

Onze standaard overstapplatformen worden geleverd met een uitgebreide gebruiksaanwijzing en tekeningen. Alle fittingen worden voorgemonteerd en vormen voorgemonteerde eenheden voor eenvoudige constructie ter plaatse.

Hoe wordt een standaard overstapplatform geleverd?

Als u een Kee Walk standaard overstapplatformen bestelt, wordt deze verpakt op één pallet geleverd. Alle fittingen worden voorgemonteerd en vormen voorgemonteerde eenheden voor eenvoudige constructie ter plaatse.

Wat is de levertijd van een standaard overstapplatform?

Een standaard overstapplatformen wordt doorgaans binnen 1 tot 2 weken na opdracht geleverd. Voor maatwerk hebben we meer tijd nodig om het systeem voor u te ontwerpen.

Op zoek naar andere soorten platformen?

Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.