Overstapplatformen
Veilige toegang over obstakels op het dak

Step-over platform

Uitgebreid assortiment

Overstapbordessen zijn verkrijgbaar in verschillende opstellingen en geschikt voor de meeste daken. Er zijn verschillende varianten voor zowel grote als kleine obstakels.

Code Expertise

Voldoen aan Europese standaarden

Onze overstapplatforms zijn ontworpen volgens EN 14122-3 (voor de grote platforms) of EN 516 Class 1-C (voor de mini-overstapplatforms) voor veilig gebruik.

Insured

Geschikt voor de meeste omgevingen

Gemaakt met gegalvaniseerde Kee Klamp koppelingen, zijn onze overstapbordessen geschikt voor alle industriële omgevingen en kunnen ze permanent op daken worden geplaatst.

Easy to Assemble

Eenvoudig te monteren en repareren.

Onze overstapplatformen vereisen geen specialistische gereedschappen voor montage. De grotere delen kunnen worden gemonteerd door twee personen in minder dan een uur.

Wat is een Kee Walk Stepover?

Step over platforms for roofs

Onze bordessen zijn ontworpen om op een veilige manier obstakels te kunnen overbruggen op een dak of in een industriële omgeving. De platformen fungeren als een brug over obstakels zoals bijvoorbeeld leidingen en machines. Ze kunnen worden gebruikt op veel verschillende soorten daken, zoals bitumen, felsdaken, beton of metaal. De platformen zijn eenvoudig te monteren en te onderhouden. Ze zijn geschikt voor vrijwel elke soort omgeving. De grote overstapplatforms zijn ontworpen conform EN14122-3 voor een veilig gebruik. Onze mini-overstapplatforms, die geschikt zijn om kabelgoten en laag liggende leidingen te overbruggen, voldoen aan de EN516 Klasse 1-C. Eenmaal geïnstalleerd, biedt de Kee Walk veilig toegang en bakent deze de veilige looproutes af.

Toepassingsvoorbeelden

Luchtkanalen

Luchtkanalen

Bij onderhoud op het dak, zorgt het overstapplatform voor een veilige overbrugging van de luchtkanalen.
Balustrades

Balustrades

Hoe hoog de balustrade ook is, een overstapplatform biedt veilige toegang naar de andere kant van de balustrade.
Leidingwerk

Leidingwerk

Een wirwar van leidingen zorgt vaak voor een gevaarlijke situatie, een overstapplatform biedt ook hier een veilige manier om deze te overbruggen.
Kabelgoten

Kabelgoten

Een mini-overstapplatform kan snel en eenvoudig geplaatst worden over kleine obstakels zoals kabelgoten en dergelijke.
Laag leidingwerk

Laag leidingwerk

Ook voor de kleine bundels leidingen biedt het mini-overstapplatform een veilige manier om deze te overbruggen.

Voorbeelden van overstapplatformen

Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.