Modulair, veilig looppad voor op daken
Beschermt de werknemer én het dakoppervlak

hard-hat

Veilig loopoppervlak

KeeWalk biedt een antislip, vlak loopoppervlak, zodat uw werknemers veilig over het dak kunnen lopen. Combineer de KeeWalk met een reling of horizontale reddingslijn om ze te beschermen bij het werken op hoogte.

Roof walkway

Overal toepasbaar

KeeWalk is een flexibel systeem dat kan worden geconfigureerd voor verschillende metalen en membraandaken en kan worden gebruikt voor hellende daken tot 35 graden.

save-time-money-euro

Verbetert efficiëntie

Een vlak loopvlak stelt werknemers in staat om werkzones efficiënter te betreden en te gebruiken, terwijl het dak wordt beschermd tegen slijtage.

Voordelen van een
wandelpad of het dak

Veilig loopoppervlak
Veilig loopoppervlak
KeeWalk biedt een flexibele oplossing voor de meeste lichthellende daken, zonder aangepaste ontwerp- en productiemethodes. KeeWalk is beschikbaar voor metalen en membraandaken en beschermt uw dakbedekking en uw werknemers.
Anti-sliploopvlakken
Anti-sliploopvlakken
KeeWalk is ontworpen en vervaardigd door een valbeveiligingsbedrijf, waarmee het een oplossing is die uw werknemers beschermt. De anti-sliploopvlakken, de mogelijkheid om de loopbrug te egaliseren en de gewichtsverdeling, alles draagt bij aan een veilige basis.
Bescherm uw dakbedekking
Bescherm uw dakbedekking
Terwijl uw werknemers veilig kunnen werken, voorkomt KeeWalk ook schade aan het dak. Of het nu op een membraan- of een metalen dak is, lopen over het dakoppervlak zal het dak versneld laten slijten.

Wat is Kee Walk?

 

Kee Walk zorgt voor een veilig anti-slip loopoppervlak voor iedereen die zich op het dak moet begeven voor hun werk. Daarnaast markeert het looppad op een duidelijke manier de looproute en voorkomt het schade aan het dakoppervlak doordat het systeem het gewicht van voetgangers verdeelt over het dakoppervlak.

Kee Walk is ontworpen voor vrijwel alle moderne soorten daken. Het looppadsysteem kan worden gebruikt op platte, op hellende of glooiende daken, aangezien de delen van het looppad in een hoek kunnen worden gemonteerd. De hellingshoek die Kee Walk kan overbruggen ligt tussen de 0 en 35 graden.

Kee Walk is ook verkrijgbaar met een leuning, waarmee het systeem nog eenvoudiger te gebruiken is.

Voeg leuning toe aan het
Kee Walk systeem

roof walkway with guardrail

 

Kee Walk is een modulair system en kan worden aangepast aan een breed scala aan dakconfiguraties. Vooral bij hellende daken is het veilig om armleuningen te gebruiken. Door eenvoudigweg leuningen aan één of beide zijden te monteren, kan de Kee Walk ook veilig op hellende daken worden gebruikt.

Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.