Overstap platformen voor daken met hoogteverschillen

Locatie: London, UK
Producten: Overstap platformen

Er zijn vijf platformen ontworpen en geleverd aan dit woonappartementengebouw om een ​​veilige toegang te bieden tot verschillende delen van het dak waar onderhoud en reiniging vereist was. Het dak vertoonde niveauverschillen die werden aangepakt door het aangepaste ontwerp van de platformeenheden.

Beoordeling van de behoeften op het gebied van valbeveiliging

Bij dit prestigieuze woonappartementengebouw in Londen ging het dakwerk mis toen de eerste aannemers die voor het project waren aangesteld vertrokken voordat de klus was voltooid, wat schade aan het dakoppervlak veroorzaakte. De nieuwe aannemers, Aspire Home, werden aan boord gehaald om de schade te herstellen. Onderdeel van de projectomvang was om ook veilige toegang te bieden tot alle daken waar onderhoud en reiniging vereist zijn.

platform op plat dak

Grote airco units die regelmatig onderhoud nodig hebben

De site bevatte een reeks grote units waar men voor onderhoudsdoeleinden omheen moest navigeren. De enige manier waarop dit kon worden bereikt, was door het ontwerp van een obstakelvrije looproute. De 9 door ons voorgestelde platforms zouden grote leidingen en andere obstakels op het dak aanpakken, zodat onderhoudsteams veilig hun werk kunnen doen.

Omdat verschillende units op het dak regelmatig onderhoud en service vereisten, was het cruciaal om veilig van de ene naar de andere ruimte te kunnen verhuizen. Een van de bijzonderheden van dit dak was het feit dat het niveauverschillen tot 1,8 m vertoonde en een reeks brugconstructies nodig had om dit aan te pakken. Eerder waren deze gebieden toegankelijk via mobiele ladders, die in deze situatie geen geschikte toegangsmiddelen waren, vooral omdat onderhoudsmedewerkers vaak gereedschap bij zich hadden.

vrijstaand overstap bordes

5 op maat gemaakte platforms voor veilige toegang

Na een locatie onderzoek heeft ons team een ​​voorstel opgesteld voor 5 aangepaste traptreden die een veilige toegang van het ene deel van het dak naar het andere mogelijk maken.

De kleinste unit was geschikt voor een niveauverschil van 0,6 meter, terwijl de grootste een niveauverschil van ongeveer 1,6 meter opvangde.

mini overstap platform tekening

De kleinste eenheid van de 5 voorgestelde platformen voor dit dak in Londen

platform over leidingwerk

De grootste eenheid van de 5 voorgestelde platformen voor dit dak in Londen

Deze eenheden zouden ervoor zorgen dat onderhoudsteams hun taken veilig kunnen uitvoeren, zonder gebruik te maken van mobiele ladders. Het veilig vervoeren van gereedschappen en materialen van de ene naar de andere ruimte was een belangrijke vereiste voor het project en dit werd bereikt door de vervanging van ladders door de antislip-traptreden.

stepover op dak

De units zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal, waardoor ze ongelooflijk duurzaam zijn in elk weertype en ze zijn voorzien van antislip treden en loopvlakken voor extra veiligheid.

Over de installatie

Omdat ze modulair zijn en een eenvoudig fittingen- en buizensysteem gebruiken, kunnen deze platforms worden geïnstalleerd door de aannemers die toezicht houden op het project. Dit betekende dat de klant geld bespaarde door de installatie zelf aan te pakken. Ons team biedt een turn-key service voor onze valbeveiligingsoplossingen, maar onze oplossingen zijn eenvoudig te installeren, wat betekent dat we ook werken op basis van alleen levering.

stepover voor verschillende dak niveaus

Als u op zoek bent naar een op maat gemaakt platform om u toegang te geven tot verschillende delen van het dak, neem dan contact op met ons team om uw project te bespreken. We organiseren een locatiebezoek en zoeken samen met u naar de perfecte oplossing voor uw valbeveiliging.

Ons team is er om te helpen

Test

Onze experts helpen u bij het selecteren van de items die u nodig heeft om het project te voltooien.

Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.