Contact

Valbeveiliging - Simplified Safety

Valbeveiliging
Dakrandbeveiliging
en veiligheidoplossingen

088-0040500

Over Simplified Safety

Waar wij vandaan komen

In Januari 2006 is Simplified Building Concepts in de VS als website gestart. In eerste instantie verkocht de site industriële buiskoppelstukken voor diverse industriële constructies. De Kee Klamp koppelstukken toegepast voor leuningwerk, balustrades, hekwerken en relingen. Simplified Building in Nederland is gespecialiseerd in koppelstukken van de merken Kee Klamp en Tubeclamps en buizen. Daarnaast leveren wij ook kant-en-klare en op maat gemaakte sets kledingrekken en tafelframes.

De laatste jaren vonden we onszelf steeds vaker op het gebied van veiligheidsprojecten. Hierdoor is Simplified Safety opgericht die zich focust op valbeveiliging en veiligheidsoplossingen. Simplified Safety is opgericht in de Verenigde Staten, hierna volgde het Verenigd Koninkrijk en daarna Duitsland, Frankrijk en Nederland. In ieder land bevindt zich een aparte vestiging met verschillende valbeveiliging experts kunnen wij wereldwijde kennis en ervaring combineren om de klanten van goede producten en oplossingen te voorzien. Onze producten voldoen in ieder land aan de in dat land geldende veiligheidseisen en normen. Voor zowel op platte daken, hellende daken, enkel de dakranden, dakramen en lichtkoepels wij kunnen een uiteenlopend aanbod aan valbeveiliging oplossingen voor u bieden.

Waar we naartoe gaan

Simplified Safety richt zich met deze website volkomen op valbeveiligingsproducten en oplossingen. Onze kernwaarden die wij nastreven zijn als volgt:


Bedrijfsgegevens

Simplified Safety BV, gevestigd in Nederland op Valkenburgerstraat 52, 6325BP in Berg en Terblijt. KvK 61587176 .