Vrijstaande vangrail om te voorkomen dat men van het schooldak valt

Locatie: Hackney, London, UK
Producten: KeeGuard

Voor deze school in Londen werden zorgen geuit over de veiligheid bij onderhoud op het dak. Voor personen die werkzaamheden op het dak uitvoeren heeft men er voor gekozen om hen te beschermen door middel van de installatie van een vrijstaand dakrandbeveiligingssysteem.

Inzicht in de valbeveiligingsbehoeften van de klant

De kwestie van plaatsvervangende aansprakelijkheid

Als er iets was gebeurd met iemand die toegang had tot het dak, had de school aansprakelijk kunnen zijn. Deze situatie valt onder de paraplu van 'plaatsvervangende aansprakelijkheid', een term die wordt gebruikt om een ​​situatie te beschrijven waarin iemand verantwoordelijk wordt gehouden voor het handelen of nalaten van een ander. Als eigenaren van gebouwen geen veiligheidsmaatregelen treffen om te voorkomen dat gebruikers over de dakrand vallen, kunnen ze als nalatig worden beschouwd en daarom verantwoordelijk voor het ongeval.

Om aansprakelijkheid te voorkomen en om ervoor te zorgen dat gebruikers te allen tijde worden beschermd, heeft de school besloten om onmiddellijk een dakleuning te laten installeren.

roof edge protection for school

Dakrandbeveiligingssysteem voor een school in Hackney

Na een locatieonderzoek hebben we KeeGuard voorgesteld, ons vrijstaande dakrandbeveiligingssysteem. Onze belangrijkste redenen waren:

Een passief valbeveiligingssysteem ontworpen om iedereen veilig te houden

Het systeem is een collectieve valbeveiligingsoplossing, wat betekent dat het gebruikers kan beschermen zonder dat ze een systeemtraining hoeven te volgen of persoonlijke beschermingsmiddelen hoeven te dragen.

KeeGuard weights

Vrijstaand leuningsysteem

Een dakleuning die snel en eenvoudig te installeren is

KeeGuard kan snel worden gemonteerd, wat tijd bespaart bij de installatie. Dit was vooral belangrijk voor dit project, omdat er tijdens de schoolvakanties gewerkt moest worden. Een team van 2 installateurs kan ongeveer 80 m KeeGuard op een dag plaatsen; Ook voor de installatie is geen specialistisch gereedschap of speciale training vereist.

KeeGuard installation on school roof

Ongeveer 200 meter vangrail werd in 3 dagen geïnstalleerd

Gedachten over installatie

Tijdens het locatieonderzoek heeft ons team alle gebieden gemarkeerd die bescherming van de dakrand nodig hadden. De school koos voor ons turn-key pakket, waarbij een valbeveiligingsoplossing voor de klant wordt geconfigureerd, geleverd en geïnstalleerd. In totaal werden in 3 dagen ongeveer 200 strekkende meter KeeGuard en verschillende zelfsluitende poorten geïnstalleerd, waardoor het dak van de school beschermd was en de werken voltooid waren voordat de school begon.

roof safety system

KeeGuard is geïnstalleerd op alle platte daken van deze school in Londen

Het schooldak is nu een veiligere plek en het risico om over de rand te vallen is aanzienlijk verminderd.

Bent u op zoek naar een vrijstaand leuningsysteem passend bij een school of universiteit, neem dan contact op met ons team: wij helpen u graag om daken veiliger te maken.

Ons team staat voor u klaar

Test

Onze experts helpen u bij het selecteren van de producten die u nodig heeft om het project te voltooien.

Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.