Leuning van Kee Klamps voor een waterzuiveringsinstallatie

leuningen gemonteerd rondom bezink tank

Deze case study laat zien hoe Kee Klamp fittingen kunnen worden gebruikt om vangrailsystemen te maken die geschikt zijn voor afvalwaterzuiveringsinstallaties. Dit bijzondere project was gericht op het borgen van de randen van pomphuizen, wateropslagputten en diverse looppaden.

kee klamp veiligheid hekwerk

Voor dit project is gekozen voor het Kee Klamp systeem vanwege de duurzaamheid en hoge corrosiebestendigheid, maar ook omdat het een zeer snelle en gemakkelijke installatie zou opleveren, wat veel tijd en kosten zou besparen.

key clamps leuning zijkanten

Verschillende hulpstukken werden gebruikt om barrières te creëren aan de randen van plantgangen, maar ook voor leuningen op trappen. Dit zou ervoor zorgen dat onderhoudsteams gemakkelijk en veilig toegang zouden krijgen tot verschillende delen van de fabriek.

kee klamp hekwerk looppad

leuningen aan zijkanten zuiveringsinstallatie

De leuning werd door de hele faciliteit geïnstalleerd, ook op bruggen, en vooral waar voetgangerstoegang nodig was.

kee klamp leuning geinstalleerd op looppaden en bruggen

kee klamp guardrail

Machines en ontluchtingsapparatuur werden ook omringd door de stevige vangrail.

fittingen en buis leuning rondom ventilatie

kee klamp railing for a water plant

Hoe kun je de veiligheid rond een waterzuiveringsinstallatie verbeteren?

Waterzuiveringsinstallaties hebben meestal vangrails en duidelijke afbakeningssystemen nodig om mensen te helpen bepaalde gebieden veilig te betreden en te onderhouden. Soms zijn er, afhankelijk van de indeling, ook veiligheidshekken of overstapperrons nodig. Vanwege de aard van de industrie moeten alle gebruikte systemen een hoge corrosieweerstand hebben, omdat deze worden blootgesteld aan hoge vochtigheid en zelfs barre weersomstandigheden.

Het gebruik van duurzame materialen zoals aluminium of gegalvaniseerd staal bij het maken van de leuningen is absoluut noodzakelijk. De Kee Klamp- en Kee Lite-systemen gaan tientallen jaren mee met minimaal onderhoud. Onze Kee Klamp-leuning werd zelfs gebruikt om voetgangersgebieden rond de Niagara-watervallen af ​​te schermen!

Installatiegemak is een ander belangrijk aspect waar u op moet letten bij het kiezen van een leuning voor waterplanten. Onze rails hoeven niet ter plaatse te worden gelast en kunnen in een mum van tijd met een inbussleutel in elkaar worden gezet. Als ze ooit beschadigd zijn, kunnen delen van de reling eenvoudig worden verwijderd door de stelschroeven los te draaien en alleen de beschadigde delen te vervangen. Dit betekent dat er bijna geen uitvaltijd is als het gaat om de goede werking van de installatie.

Bekijk hier onze pagina over valbeveiligingsoplossingen voor waterzuiveringsinstallaties, of


Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.