Hoe beschermd u inspectieputten in de werkplaats?

De ergernis van gebruikelijke oplossingen

monteur in inspectieput

Inspectieputten. Automotive, openbaar vervoer, gemeenten en andere industrieën hebben vaak hun eigen wagenparken en machines. In hun werkplaatsen hebben ze vaak inspectieputten. 

Inspectie-, service- en smeerputten zijn grote gaten in het midden van werkplaatsvloeren. Je kunt geen gat in de vloer onbeschermd achterlaten met arbeiders die elke dag rondlopen. Snelle oplossingen zijn vaak de eerste stop die mensen onderzoeken om een ​​probleem op te lossen. Drie van de meest voorkomende snelle oplossingen voor pitbescherming zijn hout, stalen platen en netten. Deze snelle oplossingen leiden altijd tot frustratie en ergernis voor de arbeiders die de putten elke dag gebruiken.

1. Houten platen

In de meeste magazijnen of industriële gebouwen ligt sloophout. Mensen willen natuurlijk materialen hergebruiken waar ze kunnen, dus houten latten zijn een snelle oplossing om de put af te dekken. Als het hout niet droog wordt gehouden, zal het hout vocht gaan opnemen en snel verslechteren. Ik ben geen ingenieur, maar rot hout is niet iets waar ik op zou vertrouwen om mijn arbeiders te beschermen. Wanneer hout over kuilen wordt gebruikt, moet het voor elk gebruik handmatig worden verwijderd en vervangen. Wanneer er enige vorm van activiteit of behandeling is, begint het hout af te breken en te versplinteren. Splinters zijn pijnlijk en gewoon vervelend.

2. Stalen platen

Een stalen plaat kan een snelle oplossing zijn om je put te bedekken. Wanneer inspectieputten vaak worden gebruikt, is dit echter niet de gemakkelijkste oplossing. Werknemers verplichten om voor elk gebruik een stalen plaat te verplaatsen is onhandig en omslachtig. De platen zijn nog onhandiger en omslachtiger voor een persoon om alleen te bewegen, wat frustrerend is als er niemand anders in de buurt is om te helpen. Uw werknemer wil geen plaag zijn, dus besluiten ze de put onbedekt te laten voor hun volgende onderhoudsafspraak in de ochtend. Uw werknemers kiezen ervoor om de stalen plaat voor onbepaalde tijd niet meer te gebruiken. Deze snelle oplossing is uiteindelijk helemaal geen oplossing.

3. Netten

Netten zijn meestal een snelle oplossing die voor een goedkope prijs kan worden uitbesteed. Ze kunnen worden opgehaald bij uw plaatselijke winkel voor industriële onderdelen. Hoewel het gemakkelijk te verkrijgen is, verschilt de functionaliteit van uw andere opties: netten stoppen een val niet; het vermindert gewoon de val. Je raakt misschien niet de bodem van de put, maar je kunt verstrikt raken en je arm breken op de weg naar beneden. Het gaas begint na verloop van tijd in de knoop te raken en na een tiental keren gebruik beginnen er gaten rond de naden te scheuren. Deze snelle oplossing duurt een paar weken en u vervangt hem uiteindelijk. De goedkope snelle oplossing is nu verdubbeld in kosten.

Deze snelle oplossingen zijn allemaal frustrerend en tijdrovend om mee om te gaan. De tijd die nodig is om het probleem op te lossen, heeft tot gevolg dat er niets wordt gedaan. Uw werknemers zijn gefrustreerd dat hun werkomgeving gevaarlijk is en zijn nerveus dat ze gewond zullen raken op het werk. Een eenvoudige en gebruiksvriendelijke putafdekking verlicht hun zenuwen en zorgen om naar het werk te komen. PitProtect is het antwoord om uw werknemers tevreden te houden.

PitProtect - roosters voor inspectieputten

inspectie put rooster

PitProtect is een uitbreidbaar, handmatig systeem waarmee de put op elk moment gedeeltelijk of volledig kan worden afgedekt. De afdekroosters voor inspectieputten zijn volledig instelbaar om bestaande putten achteraf aan te passen of om in uw nieuw gebouwde putten te passen. Ze zijn lichtgewicht en duurzaam omdat ze zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit biedt een oplossing voor de lange termijn zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het vervangen van het systeem. Het schuifmechanisme van de deksels maakt het voor elke gebruiker eenvoudig om zelfstandig te werken. Dit geeft uw werknemers het vertrouwen dat ze hun werk kunnen doen, zonder een plaag voor anderen te zijn. De afdekking heeft een capaciteit van 150 kg, zodat uw werknemers zelfs veilig over de afdekking kunnen lopen als de put niet in gebruik is. De angsten van uw werknemers en uw zorgen over hun veiligheid op het werk worden weggenomen. Ze voelen zich gewaardeerd en gehoord als het vaak slepende probleem eindelijk is opgelost.

Geen enkel bedrijf wil dat zijn werknemers gefrustreerd en geïrriteerd raken door hun arbeidsomstandigheden. Werkgevers willen hun werknemers klaarstomen voor succes. Herontdek valbeveiliging in het gebouw om gemoedsrust te krijgen, wetende dat uw werknemers elke dag gelukkiger en veiliger zullen zijn. Gelukkige medewerkers zorgen voor een meer bevredigende en lonende omgeving voor u en uw klanten.

Hulp nodig?

Test

Heeft u een vraag over hoe u uw werkplaats veilig maakt? Wij zijn er om u te helpen.

Winkelwagen

Bekijk prijzen

Option available in footer.